За да разбереш всичко или почти всичко за мъжа, съвсем

...
За да разбереш всичко или почти всичко за мъжа, съвсем
Коментари Харесай

Как да опознаеш мъжа само за 10 минути

За да схванеш всичко или съвсем всичко за мъжа, напълно не е наложително да прекараш целия си живот с него. Любимият му спорт
Вълците единаци – гребците, спринтьорите, плувците, се любуват на независимостта и самодостатъчността си. Докато феновете на известните отборни спортове като футбол, хокей, баскетбол, имат мощен спортен дух, което, апропо, се отнася както до работата им, по този начин и до персоналния им живот. Мъжете, на които като цяло спортът им е апатичен, по-скоро се отличават със лично мнение, а решенията главно ги взимат съгласно интуицията си.

Приятелите му
Ако той има другар от детството, то най-вероятно знае какво значи същинска честност и ще изиска да отговаряш на този блян. И също така се ресурси с самообладание – ще ти би трябвало доста време, с цел да ти гласоподава доверие. Ако има прекомерно доста другари, то той без проблем намира общ език с хората и елементарно се приспособява към всевъзможни условия.

Начинът на другарство
Той те затрупва със известия, само че за нищо на света няма да звънне пръв. Този метод на другарство му разрешава хубаво да си изглади мислите. Което, най-вероятно, значи, че той не желае да демонстрира същинското си лице, а може би просто не е доста убеден в себе си. Привържениците на диалозите в месинджърите жадуват за внимание в нон-стоп режим. Той може да приказва с теб по телефона с часове? Консервативен е, само че околните връзки изобщо не го плашат.

С карта или в брой?
Ако на всички места заплаща единствено с карта, то най-вероятно е упорит и извънредно се гордее със обществения си статус. Ако заплаща единствено в брой, то той си е самодостатъчен и е самостоятелен, същински мачо, който мъчно можеш да поставиш в неуместна обстановка. Ако джобовете му са празни, то той разчита на непозната помощ. И е сигурен, че във всеки един миг ще се намерят помощници.

Нагласила ли си се, или не?
Ако обичаните ти дънки и сукманче го съблазняват повече, в сравнение с черна рокля по тялото, то ти се срещаш с същински реалист. Той е спокоен, муден и избира такива девойки, които не изискват необикновен метод. Мъжът, изпадащ в възторг от дами в дизайнерски тоалети, мисли на първо място за престижа. Възможно е да печели една камара пари. Но съществува и заплахата това да играе прекомерно значима роля в живота му. Привличат го девойки, облечени като фолк певици? Той има забележими проблеми със самооценката. Мечтата му е да бъде заобиколен от зашеметяващи дами.

Партитата
Ако се пробва с всички сили да притегли вниманието на близките върху себе си, той не е задоволително убеден в себе си. Заклетият купонджия може да се окаже добър вид да прекараш времето си радостно, само че не е елементарно да жиееш с него. Той непрекъснато ще изисква да обръщаш внимание на персоната му. Докато твоите стремежи могат просто да бъдат пренебрегнати.

Как кара
Ако изпада в гняв при типа на запушване, едно е несъмнено: нападателен е и не е привикнал да се сдържа. Възможно е тази линия да му помогне да направи кариера, само че връзката с подобен човек явно не е най-мечтаната. Между другото, той избира да господства и в интимния живот. Ако в тапите се държи като същински тибетски духовник, то всичко му е наред със самоконтрола.

Вредни привички
Фенът на хазартните игри е оптимист с адреналинова взаимозависимост. Наистина прекомерният му оптимизъм изчезва при конфликта с действителността. Заклетият пушач, най-вероятно, ще се окаже плюс това и невротик. Да, и няма да е елементарно да го накараш да съжителствате дружно. Любителят на чашката може да крие душевна уязвимост зад особеностите си и буйните си дейности.

Какъв е в леглото
По време на секс с него, костите ти безусловно пращят и той несъмнено е горделив с това, че е кадърен на подобен напън. Той е 100% сигурен, че си си изгубила мозъка по него. Между другото, той може да се окаже и реакционер, който извършва обичайна роля на своя пол. Ако в леглото избира пасивната позиция на реализатор на желанията ти, то може в миналото да е претърпял душевна контузия поради недодялан отвод и до в този момент да не е пристигнал на себе си.

Какво поръчва в ресторант
Мъжът, който поръчва огромни порции, е непрекъснат, само че подвластен. И надалеч не е фен на приключенията. Избира екзотични ястия? Привърженик е на спонтанните решения и радостния живот.

Чистник или мърльо?
Изключително подреденият мъж е извънредно придирчив в частта с удоволствието. Тези, в чийто дом царува креативен безпорядък, ни минимум не са кариеристи, само че са доста чувствителни и креативен персони. Ако в банята му няма даже и гъбка, то той най-вероятно просто е лентяй и мърльо. Сигурна ли си, че искаш да се запознаеш с чаршафите му?

Времето за секс
Почитателите на правенето обич заран са импулсивни във всичко. Ако избира интимната конюнктура и тъмнината на нощта, то той по-скоро е романтик по душа. Не очкавай Кама сутра от него, само че дългият и сетивен секс ти е обезпечен.

Телевизорът му
Той гледа единствено комедии – може би смехът му оказва помощ да се оправи със напрежението. Няма да помни дълго обидите и в никакъв случай няма да изгуби хладнокръвие. Но е допустимо мъчно да се водят съществени диалози с него. Фенът на детективските филми и криминалетата е податлив към разбори и се гордее с това. Винаги можеш да разчиташ на помощта му.

Левичар или десничар?
Левичарите в множеството случаи са художници по душа. Нали те обработват по-голямата част от информацията с дясното си полукълбо, което дава отговор за творчеството. А за десничарите не мога да кажа нищо несъмнено.

Косата му
Мъжът с фешън прическа е лакомец, каквито има малко. Ако косата към този момент е почнала да напуща главата на колегата ти, това може да се отрази по неприятен метод на самоувереността му. Затова пък той, най-вероятно, ще се окаже доста сензитивен.

Един татко имал трима сина...
Най-големият – виновен, можеш да разчиташ на него. Най-малкият – креативна натура. Малко нонконформист. Общо взето, и известният воин от националните приказки не е бил толкоз елементарен. А в случай че е приблизително дете в фамилията – имай поради, че сензитивната му душа има потребност от голямо внимание.

Ласки на показ
Ако от самото начало те прегръща, когато сте измежду хора, то евентуално по този метод потвърждава на близките мъжката си заможност или просто... „ маркира територия”. Но това е симптом за незащитеност. Мъжът, който даже не те допира в нечие наличие, не е сигурен или в възприятията си към теб, или в твоите усеща към него.

Бельото му
Колкото по-впито долни дрехи носи, толкоз е по-силно желанието му да се похвали със половите си качества. И в действителност има с какво да се гордее! Ако е избрал боксерки, то може и да не е секс машина, само че пък ще е доста деликатен към всичките ти стремежи. А какво мога да кажа за мъж, който върви напълно без долни дрехи? Той е освободен от предубеждения и добре владее тялото си.

Кой би трябвало да кара колата?
Ако не се хвърля на шофьорското място като на своето законно място, а на драго сърце ти отстъпва кормилото, то най-вероятно желае ти да управляваш и връзката ви. Поне от време на време. Ако скача зад кормилото даже и в твоята кола, в най-хубавия случай той е демодиран. Далеч по-лошо е, в случай че се окаже, че той е тираничен и податлив към непрекъснат надзор.

Гледа ли те в очите?
Ако заобикаля да среща погледа ти, то недей да му се доверяваш на 100%. Между другото, в случай че от самото начало те пронизва с очи, то най-вероятно изпитва потребността да държи всичко под надзор, а също и желае да те подчини. Но в случай че не свяля искрящия си взор от теб... И сама разбираш, че просто е удивен от теб.

Как приказва
Ако изговаря по 100 думи в минута, то той е човек на настроенията, необикновено деятелен и може би доста себелюбив. Ако приказва с възприятие и прави паузи, то не би споделила, че е фен на рисковите преживявания. Но си заслужава по-внимателно да се вслушаш в това, което приказва, нали надалеч не постоянно споделя всичко в прав текст, поучават от " Космополитън.бг ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР