За да отслабнете или запазите фигурата си, трябва да консумирате

...
За да отслабнете или запазите фигурата си, трябва да консумирате
Коментари Харесай

Диетолог посочи храните за междинно ядене, които не вредят на фигурата

За да отслабнете или запазите фигурата си, би трябвало да консумирате повече здравословни храни като бадеми и пудинг от семена от чиа, предлага диетологът Дивя Гопал. В „ Health Shots ” тя изброява девет богати на протеини храни, които няма да навредят на фигурата ви, написа в. Струма.

„ За да утолят глада си сред храненията, хората постоянно избират леснодостъпни артикули. Те нормално съдържат доста захар и рафинирани въглехидрати, които пречат на процеса на намаляване ”, изясни специалистът и предложи различни разновидности. На първо място тя загатва киселото мляко, което е богато на калций и протеини и е отлично средство за утоляване на глада.

Диетологът предлага да хапвате зеленчуци, защото те съдържат фибри, които усъвършенстват храносмилането и удължават чувството за задоволеност. Тя също по този начин поучава да опитате сандвич с фъстъчено масло сред главните хранения. Варени яйца, богати на микроелементи бадеми, плодове, извара и бобови култури също са в листата с целесъобразните хранения на Гопал.

Накрая специалистът поучава да добавите към диетата пудинг от семена от чиа. „ Семената от чиа съдържат голям брой хранителни субстанции: протеини, калций, антиоксиданти, фибри, фосфор и манган. Така че те могат да ви оказват помощ, в случай че се пробвате да отслабнете “, изяснява Гопал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР