За да живее тримесечната Галина, която от петък, 0.6.01.2023 г.,

...
За да живее тримесечната Галина, която от петък, 0.6.01.2023 г.,
Коментари Харесай

Родители молят за помощ, за да не спрат апарата за дишане на бебето им - Здраве

За да живее тримесечната Галина, която от петък, 0.6.01.2023 година, е настанена в интензивно поделение в болница в Турция, родителите ѝ се нуждаят от незабавна финансова поддръжка. Престоят на дребната там е по 1500 евро дневно, а съгласно лекарите би трябвало да остане най-малко 10 дни, с цел да се възвърне от пневмонията, която я поваля безусловно за часове.

„ Ако не стигат парите да платим за на следващия ден, значи да я изключат от апарата за дишане “, споделя майката Моника, която съумява незабавно да сътвори в платформата за набиране на средства за благотворителни дела pavelandreev.bg.

Там са оповестени и всички документи за положението на дребната. 

Галина е дълго чакано бебе, появява се след втора процедура инвитро, само че доста бързаща да види света. Родена е в 28 година с. едвам 980 година Изписана е след 66 дни в неонатологията, 50 от които в кувьоза. Но фамилията ѝ по този начин и не съумява да ѝ се порадва, тъй като се постанова незабавно за стартира битка за зрението.

Процедурата на едното оченце е направена в България, само че за втората се постанова интервенция в Турция, която трябваше да бъде осъществена в събота.

За страдание, дребната се разболява и вместо интервенция, за която фамилията е събрало пари със заеми, Галина е настанена в реанимация, където всеки ден престой се заплаща най-малко 1500 евро. От петък до момента сумата към този момент е по-голяма от събраната за интервенцията, която се отсрочва за неопределен срок.

Единият метод да помогнете на Галина е, като извършите подаяние по сметката на майката Моника Станева. Тя не е НЕ Е дарителска, защото никой не е очаквал, че ще е нужна такава, а майката е в Турция.

Сметката е в банка ОББ

BG95UBBS80021097683140

Титуляр Моника Станева

Можете да помогнете и посредством оповестената в платформа.

платформата pavelandreev.bg.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР