За да използваме ябълков оцет с лечебна цел, преди всичко

...
За да използваме ябълков оцет с лечебна цел, преди всичко
Коментари Харесай

Проверете за секунди дали оцетът, който купувате, е истински

За да използваме ябълков оцет с лечебна цел, на първо място той би трябвало да бъде същински, т.е. естествен, създаден без изкуствени оцветители, подобрители и есенции.

В противоположен случай той освен няма да ни помогне, а в противен случай - може да бъде рисков за здравето ни. Истинският ябълков оцет не е избистрен като сълза, а мъждив, даже с присъщи парцалчета, формирани от оцетната гъба. За да се уверите в това, изсипете от оцета, който имате, в малко бурканче и го оставете на топло (28 - 30 ºC), без да го затваряте (може да го покриете с марля).
 С този трик сметките за ток ще паднат двойно С този трик сметките за ток ще паднат двойно
По-голямата част от електрическата енергия, която използваме, отива за домакинска работа. За да понижим разноските си, би трябвало да понижим коли...

Ако е същински, то би трябвало след 1 - 2 месеца да потъмнее и в него да се развие оцетна гъба. Тази гъба след това може да ви послужи, в случай че решите да си произведете ябълков оцет в домашни условия. А в случай че предпочитате да си закупувате подобен, постоянно следете за това да е мъждив и с лек мирис на ябълки, а не остра миризма.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР