За да демонстрира качествата на своите автомобили, и в частност на

...
За да демонстрира качествата на своите
автомобили, и в частност на
Коментари Харесай

Какво е Ice Driving Academy: Разказва Димитър Илиев от Safety Driving Academy

За да показва качествата на своите автомобили, и в частност на хитовия си , в в действителност екстремни пътни условия, Dacia България организира уникално мероприятие на новосъздадената ледена писта на самодейността Ice Driving Academy на Safety Driving Academy.

С дължина от малко над 1 километър, съоръжението на Safety Driving Academy предлага невиждана досега за България възможност за придобиване на умения и трениране на ръководство на автомобил в изключително тежки пътни условия. На обособени и обезопасени трасета, желаещите имат опция да получат наистина животоспасяващи препоръки за стила, който изискват тези условия (сняг и чист лед).

"Ние водим образования от доста години, но точно зимните образования са изключително трудни за осъществяване в реална обстановка ", разяснява Димитър Илиев, осемкратен рали първенец на България и основател на Safety Driving Academy и Ice Driving Academy. "Когато тръгнеш с някой човек да караш по път и колата му се подхлъзне, той се стряска, може да се удари някъде, може да се завърти някъде и резултатът от самото обучение не е толкоз огромен, колкото ще бъде тук на тази писта. Просто съм супер щастлив, че го направихме, тъй като тук наистина ще могат доста хора да се подобрят в безвредна среда без да застрашават никой, който се движи по пътищата "

Още любопитни детайлности за проекта можете да научите от долното видео

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР