За четвърта поредна година Видин ще е домакин на младежкия

...
За четвърта поредна година Видин ще е домакин на младежкия
Коментари Харесай

Събота и неделя на фестивал във Видин край крепостта Баба Вида

За четвърта поредна година Видин ще е хазаин на младежкия Summer Vibes Festival. Той ще се организира на 10 и 11 юни край емблематичната цитадела „ Баба Вида “. Както и при предходните издания, задачата на фестивала е да откъсне децата от интернет пространството, да им покаже един по-здравословен и не по-малко забавен метод за развлечение навън в действителния свят. Целта е да сe насърчи общуването посред им онлайн, без цифрови устройства, както и да се заздрави връзката с родителите им посредством едно общо прелестно прекарване!

Програмата на фестивала е богата откъм събития и страсти за дребни и огромни. Всеки ден преди обед ще има dance school, където участниците ще създават танцов performance, който ще показват вечерта на огромна сцена пред аудитория. Следобяд ще се играят доста занимателни игри като национална топка, дърпане на въже, дама, мятане на кръгове, баланс с тенис топче, скачане с чували и на ластик и други Участието във всяка игра ще носи на всеки участник парче от пъзел, като най-после събралите всички части ще вземат участие в лотария с атрактивни награди.

Вечерите са отредени за безвъзмездни концерти на едни от най-популярните измежду младото потомство музикални реализатори у нас.

На 10 юни всички видинчани и посетители на града ще могат да чуят и да се срещнат онлайн с една от най-успешните млади певици сега Дара Екимова и музикалната сензация група Молец. На 11 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от любимците на младежите FYRE, Theo и победителката в четвъртия сезон на The X Factor България - Християна Лоизу. Водещи на събитието ще са известните влогъри Ицака и Павел Колев.

Тазгодишният Summer Vibes Festival ще е под мотото на плана „ За зелено бъдеще на нашата планета “. Той е основан по самодейност на Кнауф България в партньорство с община Видин. В рамките му ще се събира отпадъчна хартия, която ще се употребява за произвеждане на гипсфазерни плоскости от завода в крайдунавския град. Целта му е учениците да се срещнат с практиките за преработване и стабилно потребление на естествените запаси, да научат за продукта гипсфазер, както и да се основат връзки сред промишлеността и просветителните институции, които да подкрепят учащите в тяхната професионална ориентировка и реализация.

Summer Vibes Festival се провежда от Община Видин и Event Masters с поддръжката на Местната комисия за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни. Достъпът до всички събития във фестивала е безвъзмезден.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР