За четвърта година Лечебни заведения МЕДИКА“ проведоха кампанията Доброволно четене“.

...
За четвърта година Лечебни заведения МЕДИКА“ проведоха кампанията Доброволно четене“.
Коментари Харесай

МЕДИКА с призив: „Книгите са прозорец към света, създавайте истории с добрите си дела!“

За четвърта година Лечебни заведения „ МЕДИКА “ организираха акцията „ Доброволно четене “. Инициативата обхвана група възпитаници от Математическа гимназия „ Баба Тонка “ и Английска езикова гимназия „ Гео Милев “ от 10-ти до 12-ти клас. Младежите посетиха отделенията по Съдова хирургия и Ортопедия и травматология на УМБАЛ „ МЕДИКА РУСЕ “, и физиотерапевтичната болница „ МЕДИКА “ на 5-ти декември 2023 година /вторник/. По време на визитата си, учениците зарадваха пациентите и разведриха деня им с занимателен прочит на положителни разкази.

Лечебни заведения „ МЕДИКА “ постоянно провеждат ексцентрични начинания, посредством които дават опция на възпитаници да се срещнат със експерти, да се срещнат с работата в болница и да създадат своя избор за професионална реализация. Медицината е хуманна и благородна специалност и всеки, който я упражнява, носи в себе си парченце от духа на доброволчеството. Всеизвестно е, че след дългия и претрупан ден огромна част от лекарите и сестрите се зареждат с позитивна сила посредством четене. Поредната интерактивна самодейност на МЕДИКА дава опция на положителния образец към по-младите и способства за развиването на обществото.

Доброволците споделиха, че с неспокойствие са очаквали да зарадват пациентите на болничното заведение със своето наличие. Всеки от участниците в самодейността получи книга от болничното заведение с обръщение „ Създавайте истории с положителните си каузи! “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР