„За БСП няма никакво съмнение, че управлението на ГЕРБ беше

...
„За БСП няма никакво съмнение, че управлението на ГЕРБ беше
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Управлението на ГЕРБ беше изключително корумпирано


„ За Българска социалистическа партия няма никакво подозрение, че ръководството на ГЕРБ беше извънредно корумпирано. Ние сме подавали поредност от сигнали, изключително през последните 5 години и на съвсем всички от тях не беше обърнато никакво внимание. Ще пристигна времето, когато всяко едно от тези неща ще бъде разследвано, даже и да не е с този основен прокурор.” Това съобщи заместник-председателят на Народното събрание и депутат от „ Българска социалистическа партия за България” Кристиан Вигенин в ефира на Българска национална телевизия.

„ Очевидно има проблеми, които са свързани с действието на някои от институциите. Това не е нещо ново за нас. Ние чакахме сходна опозиция от прокуратурата”, съобщи социалистът по повод държанието на прокуратурата по отношение на ареста на Борисов и повдигнатите обвинявания против Асен Василев.

Вигенин посочи, че грешките би трябвало да бъдат наказвани и всеки ще получи отмъщение. " Хората, които години наред трупаха милиони на гърба на народа ще си получат заслуженото”, безапелационен бе той.

По тематиката " за " или " срещу " наказания против Русия заместник-председателят на Българска социалистическа партия сподели, че социалистите имат кардинална позиция срещу налагането на наказания, тъй като досега те постоянно са се оказвали безрезултатни.

„ Европейски Съюз и НАТО вършат всичко по силите си, с цел да поддържат Украйна в тази война. Все отново има рационални граници, по които можем да работим и влияем. Както и през днешния ден стана ясно от срещата на върха, НАТО няма желание със мощ да постанова надзор върху въздушното пространство на Украйна, тъй като това на процедура ще значи трета международна война”, уточни още депутатът от левицата.

Според него солидарността с украинците, които са напуснали родината си в търсене на избавление от войната, е на ръба на вероятното, което Европейски Съюз може да направи. Той уточни, че Европейски Съюз, Съединени американски щати и десетки други страни са оповестили и невиждани стопански наказания във връзка с Русия и в това отношение Украйна не може да желае повече от това, което към този момент е направено.

В умозаключение Кристиан Вигенин бе безапелационен, че изгонването на 10 съветски дипломата от страна на Министерството на външните работи е довело до в допълнение усложнения на дипломатическите ни връзки с Русия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР