За БСП е пределно ясно: Официалният представител на Руската федерация

...
За БСП е пределно ясно: Официалният представител на Руската федерация
Коментари Харесай

БСП са категорични: Митрофанова трябва да бъде поканена при откриването на Народното събрание

„ За Българска социалистическа партия е пределно ясно: Официалният представител на Руската федерация у нас - госпожа Митрофанова, би трябвало да бъде поканена на конституирането на новия български парламент наедно с останалите първи дипломати. Всяко друго държание ще усложни в допълнение и без друго влошените ни връзки с Русия “, разгласи през фейсбук социалистът Борислав Гуцанов.

По думите на Гуцанов партията е за спокойно решение на спора сред Украйна и Русия, като съгласно него България може да бъде територия за мирни договаряния сред воюващите страни, а не източник на в допълнение решение.

„ Но действително помирение и дълготраен мир може да има само с договаряния сред Русия и Съединени американски щати.  Големият губещ от тази война е Европа и, който не го схваща, не вижда огромните проблеми и рискове, пред които е изправен светът “, споделя още Гуцанов.

Гуцанов добави, че предлагането за заместник-председател на Народното събрание ще бъде Кристиян Вигенин и няма да поддържат номинацията на ГЕРБ за ръководител.  

Социалистът акцентира още, че макар разликите с Политическа партия, биха потърсили общите визии, които ги сплотяват.  

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР