За броени часове криминалисти от полицейското управление в Горна Оряховица

...
За броени часове криминалисти от полицейското управление в Горна Оряховица
Коментари Харесай

Задържаха 37-годишен мъж, разбил кола и откраднал мъжка чантичка с 10 000 лв.

За броени часове криминалисти от полицейското ръководство в Горна Оряховица разкриха кражба на чанта с пари от лек автомобил. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В петък, към 19.40 часа, в полицията алармирал 34-годишен мъж, че минути по-рано от автомобила му, паркиран на паркинг в региона на спортна зала, била открадната мъжка чантичка с 10 000 лева и документи. По случая било формирано досъдебно произвеждане. В резултат на подхванати незабавни дейности по следствието, към 20.20 часа, при обход в региона на болничното заведение, автопатрул забелязал паркиран микробус, от който при появяването на полицейския автомобил, била изхвърлена чантичка.

В транспортното средства служителите на реда открили В.Б. /37 г./, прочут на полицията и неведнъж осъждан, и спътника му - 31-годишния Т.Б., и двамата от Горна Оряховица, също прочут на полицията. До возилото била открита изхвърлената чанта с пари. В хода на следствието било изяснено, че причинител на кражбата е В.Б., който бил арестуван с полицейска мярка за 24 часа. Вчера той е притеглен като обвинен и с прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена на 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР