За богатство Прави се на пълнолуние. Купете предварително нов керамичен или

...
За богатство
Прави се на пълнолуние. Купете предварително нов керамичен или
Коментари Харесай

Направете тези ритуали и дъжд от пари ще се изсипе върху вас

За богатство
Прави се на пълнолуние. Купете авансово нов керамичен или меден съд, желателно с формата на котле. Напълнете го с вода и пуснете на дъното сребърна монета. Поставете котлето по този начин, че лунната светлина да може да го огрява. Покрийте го с ръце, като че ли събирате алегорично лунното сребро. Кажете:

Любеща Кралице на Луната,

Прати благосъстояние и лукс.

Сребро и злато във ръката, туй аз те апелирам в тази нощ.

Повторете текста три пъти. Когато свършите, излейте водата на земята, може и в корените на дърво.
Чек за пари
По време на пълнолуние си напишете чек за приемане на пари, като напишете датата и цялостното си име. Вместо сума оставете празно място. Можете да пишете и избрана сума, само че преди този момент би трябвало да разберете какъв е размерът на вашият вътрешен портфейл. Това значи, че можете да получите единствено толкоз пари, колкото си позволите да имате. Следете за вътрешното си чувство, като започнете с неголяма сума и последователно е увеличавате. Сумата при която почувствате стеснение, коства ви се, че не можете да е получите, това е вашият лимит. Започнете последователно да я увеличавате, като за задачата я напишете на хартия и е поставете на видно място. Всеки път,когато минавате около нея и вашият взор попадне върху листа помислете представете какъв брой пари желаете първоначално. Най изпод на чека напишете поставете номер дата и автограф. След това го приберете на място, където никой не може да го откри. До седем дни ще получите мечтаната сума или отплата във тип на предмети, триумфи положителни вести.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
Дъжд от монети
На пълнолуние съберете всички монети от джобовете и портмонето си. След като се изкъпете усърдно, усърдно се полейте с тях, все едно ви полива дъжд. Ефекта е еднократен, направете го, когато имате огромна потребност от пари.
Пари под пътеката
Необходима ви е банкнота, по опция не по- дребна от двадесет лв.. Този метод е подобаващ за тези, чиято врата се отваря на открито или прагът е много висок, с цел да може отвътре до вратата да се постави дребна пътечка или бърсалка. Ако нямате, купете си. Сложете под нея банкнотата. Когато чистите и миете, местете пътеката, само че не забравяйте да сложите на местото и и банкнотата. По този метод домът ви ще се радва на материално благоденствие
Портмоне на Луната
Внимателно следете лунния календар. На всяко пълнолуние оставяйте отворено личното си портмоне на перваза. Поставете го тъка, че лунните лъчи да го огряват. Правете това и през трите дни на пълнолунието. А през трите нощи на новолунието оставяйте на перваза портмонето си с колкото може повече пари.
Привличане на пари
Вечерта на четвъртия лунен ден след новолуние, когато за първи път се появява тънкия сърп на новата.Луна, отидете до прозореца,подрънкайте с монети и пошумолете с банкноти. Кажете Ти месецо младей а моите пари да нямат край. Най значимото е да не объркате деня.
За намиране на работа
Растящата Луна може да помогне да се извърши вашето предпочитание за нова работа или нова служба. В първия ден от тази фаза напишете на бял лист: Искам незабавно да си намеря нова работа. Сложете листа в бяла паница и от горната страна поставете седем зърна ориз. Когато желанието ви се извърши или задачата бъде реализирана, засадете зърната ориз.

Източник: occult-times.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР