За аварийното обезопасяване на скатове по АМ „Люлин“ се ограничава

...
За аварийното обезопасяване на скатове по АМ „Люлин“ се ограничава
Коментари Харесай

Ограничава се движението по AM "Люлин", след тунел "Мало Бучино"

За спешното обезопасяване на скатове по Автомагистрала „ Люлин “ се лимитира придвижването в посока Благоевград в сектора след тунел „ Мало Бучино “, оповестиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура ".

През Владая през днешния ден няма да има поправки. За спешното обезопасяване на скатове по Автомагистрала „ Люлин “ до 10 ноември се лимитира придвижването в посока Благоевград в сектора след тунел „ Мало Бучино “. Това е правата от км 5+412 до км 11+570 на автомагистралата. Движението се реализира в двете посоки в платното в посока София. Целта на подхванатите незабавни действия е обезопасяване на скатовете от падащи камъни, който заплашват живота и здравето на пътуващите, и повишение сигурността на придвижване.

За облекчение на трафика в този сектор от Автомагистрала „ Люлин “ има две ленти за пътуващите от София към Перник от 12.00 часа.

За повишение сигурността на придвижване и по-бързото и комфортно пътешестване в събота и неделя няма да се правят ремонтни действия на път I-1 (Е-79) София - Перник в прохода Владая. Ремонтът на правата сред „ Черния кос “ и контролно-пропусквателен пункт „ Владая “ приключи предварително през днешния ден, а идващият стадий от плануваните строителни работи - в сектора от Александров мост до „ Черния кос “, ще стартират от 10 октомври.

От пътноподдържащите сдружения Агенция „ Пътна инфраструктура “ изисква да работят с цялостна готовност, с цел да може плануваните действия да завършат в оптимално къс период.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР