Части от Обединеното кралство може да бъдат засегнати от месечно

...
Части от Обединеното кралство може да бъдат засегнати от месечно
Коментари Харесай

Предупреждение за метеорологичните условия в Обединеното кралство: Новите карти показват къде ще падне „месечното количество дъжд“ през следващите 24 часа

Части от Обединеното кралство може да бъдат наранени от месечно количество дъжд единствено за 24 часа, съгласно метеорологичната работа.

Издадено е предизвестие за кехлибар за елементи от Северен Уелс и Северозападна Англия, считано от обяд през днешния ден до същия час в четвъртък.

Метеорологичните специалисти предвиждат, че през този интервал по-високите места в Северен Уелс могат да видят повече от един месец дъжд, евентуално до 150 mm. Проливните дъждове евентуално ще причинят наводнения в някои региони в сряда и четвъртък, като се чака дъждът да намалее до четвъртък следобяд, оповестява North Wales Live.

Нийл Армстронг, основен метеоролог в Met Office, предизвести: „ Ивица от нескончаем и мощен дъжд ще се движи на север и запад през Обединеното кралство през сряда и четвъртък. Районите, изложени на засилващите се северни ветрове, е най-вероятно да видят най-високите количество превалявания, с възможност в някои региони, изключително по-високи места в Северен Уелс, да се следят над 150 мм,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР