Два факта около катастрофата с колата на НСО на Кирил

...
Два факта около катастрофата с колата на НСО на Кирил
Коментари Харесай

Два факта около катастрофата с колата на НСО на Кирил Петков остават мистерия: Ето кои са те

Два обстоятелството към злополуката с колата на НСО на Кирил Петков остават тайнственост. Нито проверяващите, нито Политическа партия приказват за тях. А те са точно – в какъв брой часа е станала злополуката и от кое място е пътувал Петков.

SafeNews напомня, че при злополука преди дни мъж почина, а брачната половинка му е в тежко положение. По-рано през днешния ден специалисти пресметнаха, че колата на водача на Политическа партия се е движила с минимум 130 км/ч. Установяването дали има спирачен път обаче може и да бъде възпрепядствано, защото на мястото бе положен нов асфалт. Оказа се, че никой не бил предизвестил компанията, че не би трябвало. Какво обаче са поправяли, не е ясно, защото там дупки не е имало.

В четвъртък джипът „ Фолксваген “ на НСО се движи към Варна

Целта му е хотел „ Черно море “ в центъра на града. Там „ Продължаваме промяната “ трябвало да проведат предизборно събитие. А участници в него били Кирил Петков, Николай Денков, Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Даниел Лорер.

Силни стихии удариха разнообразни региони на Сърбия, един човек е умрял 22.05.24 16:30 Два обстоятелството към злополуката с колата на НСО на Кирил Петков остават тайнственост: Ето кои са те 22.05.24 16:27 Унгарският външен министър: Появата на западни войски в Украйна ще докара до международна война 22.05.24 16:03 Средната дълготрайност на живота у нас се е нараснала с 1,6 години 22.05.24 15:52 Украински военачалник: Властите в Киев се задоволяват единствено с война – нито победа, нито проваляне ги устройва 22.05.24 15:47

Тук идва първото подозрение за противоречие. Събитието трябвало да започнео. От там до хотел „ Черно море “ в делник и при мощен трафик в края на работния ден се стига за 20–25 минути. Според информацията на „ Продължаваме промяната “ незабавно след злополуката случаят се е случил в 17,30 ч. Това значи, че Кирил Петков към този момент е закъснявал за срещата с гласоподавателите в центъра на Варна.

Твърди се, че злополуката е станала към 17,22 часа.

И въпреки всичко –  даже да не е имало злополука, Петков е щял да закъснее за мероприятието

Това изяснява за какво водачът на водача на Политическа партия е карал толкоз бързо. Петков обаче отхвърля да е молил шофьра си да бърза. Ала показанията на лидера, както и на Петков пред прокуратурата са следствена загадка.

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ е бил с пиара си в Силистра от сряда. Там той е показал листата на ПП-ДБ за изборите на 9 юни. Водач там е Богомил Петков, който е от Севлиево. Петков го е показал в залата на община Силистра от 18 ч. в компанията на някогашния районен министър Андрей Цеков, който отговаряше и за поддръжката на пътищата. По същото време Асен Василев, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Ивайло Мирчев показват претендентите за Добрич.

Кирил Петков, Найо Тицин и двамата от НСО са нощували в локалния силистренски хотел „ Дръстър “ след мероприятието в сряда, разкрива фейсбук профилът на пиар експерта. На 15 май късно вечерта той е разгласил фотография на сладко прелъщение от менюто на хотела.

„ Торта маскарпоне с горски плодове. Кулинарно изкуство! “, написа Тицин часове преди злополуката на идващия ден.

Какво са правили и с кого са се срещали Кирил Петков и Найо Тицин от четвъртък сутринта, когато още са били в Силистра, остава загадка

Пътят от дунавския град през Добрич до Варна, където е било идващото предизборно събитие, е към 2 часа и половина. Кирил Петков употребява водач от НСО като някогашен министър председател. Той има право на това по закон до 4 години откакто освободи поста.

По време на случая с него е имало и охранител от службата. В събота Петков изясни, че гардът му е назначен поради сигнал в службите. Той обаче не даде повече детайлности по тематиката. Двамата чиновници на НСО пътуват на всички места с него. Командировъчните им и горивото на автомобила са за сметка на държавния бюджет.

Наскоро съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ разгласи, че като министър председател е желал промяна на телохранителите си, тъй като негов непосредствен го предизвестил, че го наблюдават къде върви. Тогава се сблъскал с шефа на НСО Емил Тонев и схванал, че не може да го в профил от поста.

Източник: Филтър 

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР