За агентката на модели Челси Бонър осигуряването на места на

...
За агентката на модели Челси Бонър осигуряването на места на
Коментари Харесай

Plus-size дефиле на Австралийската седмица на модата

За агентката на модели Челси Бонър обезпечаването тук-там на стилния подиум за (plus-size) на австралийската седмица на модата постоянно е било мъчно. Но очевидно не и невероятно.

" Предизвикателството всеки сезон да качите един, два или три модела над размер 12 на пистата за седмицата на модата е голямо ", сподели тя в телефонен диалог със CNN от Сидни. " Количеството време, което лишава, количеството увещание, което би трябвало да извършите - това е просто същинска борба. "
 Регистрацията на украинците: бърза, смела, неефективна 12 май 2022 | „ Ние сме номер едно в Европа по регистрация на украински бежанци “. За това се похвали министърът на нововъведенията...
Така Бонер, чиято организация Bella Management има към 60 модела с по-пълна фигура в портфолиото си, поема нещата в свои ръце: тя провежда първото в историята шоу на подиум, отдадено извънредно на марките с огромни размери.

" Помислих си: " Знаеш ли какво, просто желая да го направя сама ", описа тя. " И откакто всички видят какъв брой е съвършено, това може да помогне да се разбият всички тези наложени и остарели предразсъдъци по отношение на това какво е модел и по какъв начин наподобява дамата. "

Тъй като последните издания на Австралийската седмица на модата бяха подложени на критика за неналичието им на (след миналогодишното събитие моделът с огромен размер Кейт Уосли написа в Instagram, че разнообразието е " несъществуващо " и прикани страната да " навакса изоставането " ), уредниците са възприемчиви към концепцията, сподели Бонер. Тя е поканила шест локални марки, които проектират облекла за дами с по-големи размери, да вземат участие в шоу, наречено The Curve Edit.



Първото дефиле беше в четвъртък, 12 май, в квартал Eveleigh в Сидни. Plus-size моделите демонстрираха 84 комбинирани визии по подиума пред почти 650 посетители. Почти 30 от моделите на Бонер, в това число модели с огромни размери в Австралия, Робин Лоули, носеха облекла, вариращи от бански до елегантни рокли.



Още работа за извършване

Въпреки че така наречен " Голяма четворка " седмици на модата (в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж) занапред ще посветят цяло шоу на plus-size формите, моделите с извивки постепенно получиха видимост и във висшите ешелони на промишлеността.

През януари италианският лейбъл Valentino завоюва похвали за демонстрирането на по-пълни фигури на Седмицата на висшата мода в Париж, събитие, известно с потреблението на модели, които наподобяват редовно недохранени.

Но до момента в който The Curve Edit в Австралия явно е няколко стъпки напред, самата страна изостава от останалата част от промишлеността, съгласно основателката и креативен шеф на Saint Somebody, Софи Хендерсън-Смарт.

" Австралия е надалеч зад нашите другари в Съединени американски щати ", сподели тя за CNN преди шоуто в четвъртък, където Saint Somebody сподели новата си сбирка " Точно подобен, какъвто си ". " Това е първият път 26-годишната история на Австралийската седмица на модата, при който се включва дизайнер на облекла за дами с извивки, да не приказваме за цяло шоу, отдадено на plus-size модата ", посочи тя.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР