За 9 месеца при строг режим влиза в затвора 34-годишният

...
За 9 месеца при строг режим влиза в затвора 34-годишният
Коментари Харесай

Марихуана за 13 000 лв. вкара мъж в затвора

За 9 месеца при непоколебим режим влиза в пандиза 34-годишният Ж.Ж. от шуменското село Салманово, в който служители на реда откриха доста количество марихуана. Той е признал виновност и сключил съглашение с прокуратата, а Районният съд в Шумен е одобрил дефинитивно ефикасното му наказване.

До лишаването от независимост се стига, откакто на 13 април т.г. органите на реда разкрили, че в два парцела селянинът къта и суши марихуана. Получили сигнал, че мъжът има и използва и той се оказал правилен. Първо била претърсена къщата му и там на няколко места били открити пакети със суха тревна маса. На тавана на различен ненаселен и зарязан парцел също били провесени да се сушат растения от индийски коноп. Общото конфискувано количество е 2,3 кг. Лабораторни проучвания на наркотичните находки посочили друго наличие деен съставен елемент тетрахидроканабинол. Изчислено е, че дрогата възлиза на обща стойност 13 765 лева

Пред криминалисти мъжът опитал да се оправдае, че " тревата " е за персонална консумация и лекуване.
До момента Ж.Ж. не е обитавал в пандиза, само че бил хващан с нерегистрирана кола, да кара пил мотопед, уличаван е в безчинство, обири и нанесена телесна щета.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР