За 49-ти ден пред сградите на властта се събраха протестиращи,

...
За 49-ти ден пред сградите на властта се събраха протестиращи,
Коментари Харесай

Ден 49: Оставката на Данаил Кирилов не променя нищо. Протестът продължава! |

За 49-ти ден пред постройките на властта се събраха протестиращи, които желаят оставката на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. 

Протестиращите са безапелационни, че оставката на правосъдния министър няма нищо да промени. Протестът ще продължи.

" Той е една незаменима фигура. Искрено се надявам да не му подпишат оставката, тъй като ние по този начин или другояче тук към този момент 49 дни желаеме оставката на цялото държавно управление и на основния прокурор ", съобщи един от протестиращите пред БНР.

" Една дребна оставка за нас, един огромен скок в развиването на Барни Ръбъл ", написа по-рано през днешния ден в обществените мрежи Арман Бабикян от Отровното трио.

За трета поредна вечер пред НДК се събират жители, които осъждат дейностите на блокиралите основни места в София и упорстват за импийчмънт на президента Румен Радев, който назовават " разединител на нацията ". Сред стачкуващите се чуват разнопосочни мнения за подадената оставка от правосъдния министър Данаил Кирилов. Има и гласове в негова поддръжка.

" Не трябваше да я подава. По този метод те непрестанно... Кой не освободиха? Горанов? Предишния министър на вътрешните работи? Сега правосъдния! Това са оставки под напън и нищо друго ", разяснява протестиращ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР