За 2020 година звездната карта е начертала особено големи изненади

...
За 2020 година звездната карта е начертала особено големи изненади
Коментари Харесай

5 зодии, които да очакват огромни промени през 2020 година

За 2020 година звездната карта е начертала изключително огромни изненади за 5 от зодиите. Ето кои са те.

Телец

Мечтата на Телеца е да открие рутината и да се придържа към нея. Той избира спокойствието на познатото. Когато навлязат в свои води, Телците се усещат най-добре. Но заради обстоятелството, че Уран, планетата на непредвиденото, ще бъде в Телец през идващите няколко години, Телците могат да чакат доста изненади и неочаквани промени, които ще ги раздрусат през 2020 година.

Нови и необикновени хора, места, провокации ще се изпречат на хоризонта на Телеца. Тези събития ще го накарат да излезе от зоната си на комфорт. Това ще ги стресне първоначално. Ще се опитат да отхвърлят новото и непознатото, само че след това няма да съжаляват за изборите, които ще им се наложи да създадат. Телците ще разширят кръгозора си през 2020-а, стига да желаят.

Скорпион

2019-а беше сложна за Скорпионите. Те имаха сложни връзки в обществен, професионален и съкровен проект, което се дължи още веднъж на Уран, намиращ се в 7-и дом на партньорствата. Това води до възходи и падения тази зодия, неизпълнени задължения и разпад в доста области от живота. Нептун, планетата на илюзиите, ще се намира в дома на романтиката за Скорпиона през новата година, което предвещава неразбираеми и мъгливи връзки в любовен аспект.

През това време обаче съществуващите връзки могат да се трансфорат в нещо по-дълбоко, стига Скорпионите да съумеят да реагират съответно в предизвикателните обстановки. Най-големите промени за Скорпиона през 2020 година ще се въртят към хората, които познават. Те ще им донесат нови благоприятни условия и по-добри връзки и връзки.

Стрелец

За някои Стрелци 2020-а ще е година на основаване на семейство, макар че обичат свободата си. Ако нещо дефинира Стрелеца, това е какъв брой цени живота си и свободата си. Това е зодиакален знак, който не обича да бъде държан от нищо и никого. Те обичат да не бъдат арестувани срещу волята им от условия или персони. Предпочитат да могат да имат постоянно отворена малка врата за завършения, когато настроението им се утежни.

Ето за какво една от най-големите промени за тази зодия през 2020-а ще бъде желанието да се вгледат по-внимателно в връзките си и да изискат да се задомят, да надградят връзките си, да продължат по-стабилно напред.

Козирог

Козирозите ще преживеят доста промени през 2020 година. Тя ще е изпълнена с непредвидени обрати за тях. Още на 12 януари връзката сред Плутон и Сатурн ще навлезе в 1-ви дом на зодията – домът на себе си, на вътрешното аз. Мощните връзки в живота на Козирозите може да се окажат ползотворни за тях и да положат главните на една огромна промяна в живота на тази зодия. 2020-а година за Козирозите ще бъде начало на огромни промени в живота им.

Благодарение на Юпитер в идващите месеци Козирозите могат да чакат огромни благоприятни условия, които ще се разкрият пред тях. Добре е да прецените плюсовете и минусите пред себе си, с цел да вземете най-правилното решение, за което да не съжалявате. Уверете се, че мислите два пъти преди да вземете значимо решение за огромна смяна.

Юни и юли са месеците, които ще бъдат спешни за Козирога. Ще построи нови партньорства, ще се откаже от всички връзки, в които към този момент няма тръпка. Това може да значи преустановяване на професионално партньорство, промяна на работно място, спиране на връзка или прекратяване на другарства.

Риби

През 2020 година Рибите ще виждат огромни промени в кариерата си и връзките си с сътрудниците и околните. За тях 2019-а беше по-скоро белязана от знака на паниката и неорганизираността, само че през 2020-а позитивното надграждане ще стартира с цялостна мощ. Това ще се отрази и на любовния им живот.

Трудните моменти ще дойдат по оста Рак/ Козирог, която ще се задейства във вашия 5-и дом на романтиката и 11-и дом на групите и организациите. В тези моменти ще се наложи да се възползвате от интуицията си и да действате по най-правилния метод, с цел да не пропуснете опциите си. Използвайте силата си в позитивна посока. Избягвайте негативизма. Същите тези спешни обстановки и моменти ще ви дадат опция да блеснете, да покажете гениите си и да доведете себе си до нови висоти през 2020-а в персонален и професионален проект.

/az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР