За 16 октомври е насрочено петото издание на Велико народно

...
За 16 октомври е насрочено петото издание на Велико народно
Коментари Харесай

Петото "Велико народно въстание" ще е на 16 октомври

За 16 октомври е планувано петото издание на " Велико национално въстание ". Това разгласи юрист Николай Хаджигенов от " Отровното трио "  по време на днешния митинг против държавното управление и основния прокурор, провеждащ се за 93-и следващ ден. Датата е определена неслучайно, защото тъкмо след седмица, на 16-ти, ще бъде 100-ият ден от началото на недоволството.

" Треперете! Ще има изненади. Крайно време е да погребем тиквите! Но не безусловно! Ще е при бай Ставри, печален и уединен ", съобщи юристът по време на речта си пред протестиращите. Днес обаче събралите са много малобройни, стотина души.

Пред тях различен от " Отровното трио " - проф. Велислав Минеков сподели: " Ако на следващия ден завали сняг, аз отново ще съм тук. Няма да им извиним, до последно " Той разгласи, че ръководещи даже не са хунта, а улична паплач. Професорът добави: " 70% от хората поддържат митинга.. Ако прибавим и пенсионерите, които към момента се опасяват да изкажат мнението си, поддръжката в митинга щеше да е 90-95%. Тези цифри ще се усилват в наша поддръжка. "

Протестиращите днес планират шествие пред Орлов мост, а е допустимо да се причислят и към митинга пред постройката на Българска национална телевизия, където провеждат различно предаване " Панорама ". На него се разискват с посетители разнообразни корупционни практики на властта. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР