За 14 май е планирана футболна среща между отборите на

...
За 14 май е планирана футболна среща между отборите на
Коментари Харесай

СДВР с мерки за охрана на обществения ред и организация на движението във връзка с ЦСКА 1948 - Левски


За 14 май е планувана футболна среща сред тимовете на ЦСКА 1948 и Левски, която да се играе на стадион „ Витоша " в село Бистрица. Предвид подробен разбор на факторите - потенциал на селището, на спортното оборудване, предстоящо всеобщо посещаване от фенове, Министерство на вътрешните работи провежда поредност от ограничения за попречване на възможни нарушавания на публичния ред и обезпечаване на сигурността на жителите.

Становището на полицията е показано на съвещание на междуведомствената експертна работна група, включваща представители на ГДНП и БФС за установяване на степента на риск на срещите от футболните шампионати и шампионатите в България, извършено на 10 май.

На същата дата управлението на Столична дирекция на вътрешните работи е изпратило и писмо до Българския футболен съюз, в което изрично е декларирано позицията сходни футболни дуели да се организират на уреди, отговарящи на регламента за рискови срещи, което би разрешило гарантиране на сигурността на жителите и публичния ред.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР