За 13-ти пътНационална мрежа за децатавръчи наградите Златна ябълка“. Отличията

...
За 13-ти пътНационална мрежа за децатавръчи наградите Златна ябълка“. Отличията
Коментари Харесай

Властта на гражданите: Награди “Златна ябълка”

За 13-ти пътНационална мрежа за децатавръчи премиите „ Златна ябълка “. Отличията са самопризнание за напъните, вложени от разнообразни хора, организации и институции, за възстановяване живота и благосъстоянието на децата в България. Всички номинации бяха отворени и всеки можеше да предложи участник на уеб страницата на самодейността. Изборът на победител в категориите „ Герой на децата “ и „ Детска организация “ беше с онлайн гласоподаване, като своя избор дадоха над 6000 индивида.

За първи път тази година публиката взе участие в избора на спечелилите и в останалите категории, които до момента бяха определяни единствено от жури като номинациите във всяка категория, спечелили най-вече гласове, получиха два спомагателни гласа при вота на журито. Призовете бяха връчени на тържествена гала снощивъв Военния клуб в София.

Водещи на събитието бяха изпълнителят Вензи, който си партнира с Рая от младежката мрежа Мегафон, а в програмата взе участие и детската вокална група „ Смехоранчета “. Кои хора и организации завоюваха тазгодишните награди „ Златна ябълка “ на Национална мрежа за децата обобщава в репортажа си Мариана Корчакова:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР