За 11 март 2022 година бе насрочено делото за убийството

...
За 11 март 2022 година бе насрочено делото за убийството
Коментари Харесай

През март започва делото за убийството на 2 деца в Сандански

За 11 март 2022 година бе планувано делото за убийството на двама малолетни от град Сандански. Делото ще се гледа при закрити порти, реши на разпоредителното съвещание Окръжен съд - Благоевград.

Малко след началото на съвещанието обвинената се почувства зле. Съдия Атанас Маскръчки разгласи отмора, извикан бе екип на Спешен център-Благоевград, напомня БНР.
 Пращат на съд майката, умъртвила двете си деца в Сандански
Пращат на съд майката, умъртвила двете си деца в Сандански

При нея не се открива психологично заболяване

След прегледа лекар Владимир Рабаджийски съобщи, че положението на обвинената е приемливо , тя е контактна и насочена, само че е под влияние на успокоителни средства. Лекарят сподели, че делото може да продължи.

Съдът изслуша държавното обвиняване, което упорства мярката " задържане под стража " да остане в действие и поддържа молбата на Георги Трайков - татко на двете деца, да се яви като частен обвинител .

Той упорства за цивилен иск за обезщетение в размер на 350 хиляди лв. за всяко едно от децата му, в едно със законната рента.

Защитата на обвинената настоя делото да се гледа при закрити порти, както и да бъдат изслушани девет очевидци, които са имали информация за упражнено домашно принуждение върху обвинената.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР