За 11-а година, в навечерието на 1 юни Националната мрежа

...
За 11-а година, в навечерието на 1 юни Националната мрежа
Коментари Харесай

Повечето от номинираните за „Герой на децата“ са учители

За 11-а година, в навечерието на 1 юни Националната мрежа за децата (НМД) ще връчи обичайните си награди „ Златна ябълка “ за принос към благосъстоянието на децата и фамилиите у нас.

„ Целта е да насочим вниманието на обществеността и да разпознаваем персони, организации и институции, които с активността си способстват за развиването и бъдещето на децата в България, оказват поддръжка, пазят правата им, изясни пред Радио София Преслава Преславова от НМД. И напомни част от досегашните наградени и техните планове.

Категорията „ Герой на децата “ е от основаването на премиите, само че от година е новият раздел - „ Детска организация “.

Онлайн гласуването е завършило.

Резултатите демонстрират известна разлика от друга година, което се изяснява с миналите пандемични месеци, когато хората имаха особена потребност от позитивни образци.

Награди „ Златна ябълка “ се връчват също и в категориите „ Училище “, „ Община “, „ Журналист “, „ Благотворител “, като за тях номинациите се вършат от към 140 организации членове на НМД от цялата страна.

Победителите ще бъдат оповестени на тържествено събитие на 31 май от 17:30 часа.

Чуйте диалога на Гергана Пейкова с Преслава Преславова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР