Ювентус записа трети пореден успех с 1:0, като в този

...
Ювентус записа трети пореден успех с 1:0, като в този
Коментари Харесай

Икономична, но важна победа за Юве

Ювентус записа трети следващ триумф с 1:0, като в този случай завоюва гостуването си на Фиорентина от 11-ия кръг на Серия " А ".

„ Бианконерите “ бяха тотално надиграни от своя съперник, само че за разлика от него, те съумяха да стигнат до надвит гол, дело на Фабио Мирети в 10-ата минута. Така торинският гранд записа първа турнирна победа на „ Артемио Франки “ от декември 2018 година насам.

Масимилиано Алегри предприе единствено две промени в стартовите си 11 след триумфа с 1:0 над Верона. Контузеният Тимъти Уеа беше сменен от Мирети, а Федерико Киеза се завърна като титуляр, само че за сметка на Душан Влахович. Така Мойс Кийн резервира мястото си в нападението на отбора. От друга страна, гостите бяха подредени в 4-2-3-1 с Лукас Белтран на върха на офанзивата.

Преди началото на мача беше отдадена респект към починалите поради наводненията в Италия. Играчите на двата тима дружно резервираха безмълвие в центъра на терена на фона на аплодисментите на феновете по трибуните. Както е известно, имаше огромна неизясненост дали дуелът въобще щеше да се изиграе през днешния ден поради бедственото състояние в Тоскана, само че беше взето решение конфликтът да се организира по стратегия макар апелите на локалната власт за неговото отсрочване. Именно в символ на митинг против това решение ултрасите на домакините взеха решение да бойкотират мача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР