Ювентус стигна до успех с 2:1 над Сасуоло в мача

...
Ювентус стигна до успех с 2:1 над Сасуоло в мача
Коментари Харесай

Ювентус с нов драматичен успех в последните секунди

Ювентус стигна до триумф с 2:1 над Сасуоло в мача им от 34-ия кръг на Серия А. Пауло Дибала и Мойс Кийн донесоха успеха за торинци откакто преди този момент Распадори беше дал задатък на " неровердите ".

Двубоят стартира добре за гостите, които стигнаха до директен свободен удар в 8-ата минута. Зад топката застана Алваро Мората, който обаче стреля над стената и вратата надлежно. Сасуоло отговори с напън, като в 11-ата минута Распадори едвам не стигна до разкриване на резултата след неточност на Де Шилио.
В 14-ата минута късмет се откри и пред Ювентус, само че Дибала не съумя да нанесе удар от комфортна отдалеченост. Последваха мощни минути за Сасуоло, само че и Берарди нямаше късмет. Постепенно Ювентус овладя владеенето на топката в опит да успокои играта, само че не стигаше до обстановки пред вратата на Консили.

В 30-ата минута Дибала се опита да трансферира стража на Сасуоло, откакто видя, че е излязъл надалеч пред вратата, само че Консили се върна в точния момент и отрази удара. Така се стигна до 38-ата минута, когато Джакомо Распадори откри резултата в интерес на Сасуоло.

“Неровердите ” се възползваха от разсеяна игра на Мората в защита, Джанлука Скамака му я лиши, последва разиграване в наказателно поле, Доменико Берарди подаде с пета към Распадори, който преодоля Шчесни с удар в близкия ъгъл.

Минута преди края на първото полувреме Ювентус стигна до изравнително попадение посредством Пауло Дибала, който се разписа след удар от близка отдалеченост. Играчите на Сасуоло имаха искания за нарушаване на Алваро Мората против Йоргос Кириакопулос в офанзива преди асистенцията му, само че реферът Фабио Мареска зачете попадението.

След паузата наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри прибегна до смени, като в игра се появиха Душан Влахович и Джорджо Киелини на местата на Дибала и Ругани.

Ювентус заигра по-уверено през втората част испря първичния порив на Сасуоло. В 73-ата минута едвам не се стигна до втори гол в интерес на Ювентус, когато Мойс Кийн от дребен ъгъл се опита да прониже вратата на Сасуоло. Така обаче се стигна до 88-та минута, когато младият италиански нападател преодоля Консили. Кийн получи топката на границата на наказателното поле, с бързо завъртане влезе в наказателното поле и с левия крайник промуши топката под плонжа на вратаря.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР