Ювентус по всяка вероятност няма да спре да пазарува това

...
Ювентус по всяка вероятност няма да спре да пазарува това
Коментари Харесай

Ювентус „хвърлил око” на бранител от Бърнли

Ювентус по всяка възможност няма да спре да пазари това лято, откакто обмисля трансфер на юношеския национал на Англия Дуайт МакНийл, предават медиите на Острова.

Скаути на италианския първенец са участвали на летния шампионат в Тулон, с цел да гледат представянето на футболиста по-рано през месеца.

МакНийл, който е състезател на Бърнли, е мечтан също по този начин от британския Тотнъм Хотспър, като се чака „ виненочервените” да изискат за крайния си бранител сума от порядъка на 35 милиона евро.

Той влезе в първите отбор на Бърнли в края на 2018-а година, само че от този момент до момента записа 20 мача във Висшата лига, вкарвайки три гола и давайки пасове за други пет. Очаква се напълно скоро Юве да разгласи прехвърлянията на Адриен Рабио, Матайс де Лихт, а Аарън Рамзи към този момент дебаркира при "старата госпожа " като свободен сътрудник, по сходство на френския халф Рабио. В същото време Манчестър Сити мощно желае да притегли десния бек на тима Жоао Кансело, като идването на МакНийл по всяка възможност ще бъде целесъобразно с тази изходяща договорка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР