Ютюбърът Георги Шишков, който стана известен с влоговете си за

...
Ютюбърът Георги Шишков, който стана известен с влоговете си за
Коментари Харесай

Нови топ лафове от Чеченеца след гостуването му в скандален влог, Динко го заплашвал

Ютюбърът Георги Шишков, който стана прочут с влоговете си за фитнес и зоб безусловно удари десетката, като реши да пие кафе не с какъв да е, а с ТикТок сензацията Чеченеца. Георги пусна влога си с него, а от видеото се родиха брутални нови лафове от пловдивския зевзек. Чеченеца пристигна на срещата с Шишков в нормалния си тип – кожено яке и голяма диагоналка, а за компания беше взел жена си, с която са дружно от 10 години, и едро момче от екипа си.

Той показа на Шишков, че сега е 160 кг, че си прави зъбите в клиниката на Ванко 1 и, че неговите видеа съчетават веселба, дивотия и умни неща. Чеченеца счита, че е по-добър образец за подражателство от фолк певиците, тъй като учи девойките да не са силиконки, а мъжете да са същински мъже.

Във влога описа и, че кариерата му в действителност е почнала, когато негов другар за да го осмива качил смешни клипове с него в нета, само че в действителност му изписал вежди, тъй като като по знамение Чеченеца станал турбо прочут.

След славата обаче той почнал да получава закани за живота си, в това число и от Динко от Ямбол, който в следствие му се извинил. В скандалния влог се родиха доста нови паметни лафове на Чеченеца, който в действителност се оказва непретенциозно, възпитано и положително момче с две деца – синове, които се занимават със спорт и кикбокс. Все отново виж бисерите му:

„ Значи в случай че аз съм глупак, тея от „ Комиците “ са идиоти в народен ефир “.

„ Този пич, който се прави на глупак ще ви продаде и ще ви купи, и по сухина ще ви  изкара и вода няма да ви даде да пиЙте “

„ Аз имам няколко мениджъра дори, не един “

„ Моите клипове в ТикТок са най-хубавите, най-интересните. Аз по-хубави клипове от моите не съм виждал “.

„ ЗначИ като ни снимат с дамата нали по основната по какъв начин се разхождаме нали, ниЙ си ядем и дюнери нали, не сме такива да се надуваме “.

„ Аз съм естествен човек, то се вижда “

„ Ще виждам да се развъртвам, да се срещам с известни хора, като вас, колкото по-известни толкоз повече се върти колелото “

„ Това ще не преставам да го върша до момента в който работи. Едни нещо като работи Ни сА бара “.

„ И от логика на психиката рабирам, и съм изучавал “.

„ В девети клас бях 48 кг. Хората ме пращаха за закуски, бийха ме, след това взех аз да ги удрям “.

„ ТикТок е като живота – по какъв начин си го направиш. Не е ТикТок името, името си ти! “

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР