Юрген Клоп заяви, че възнамерява да стисне ръката на колегата

...
Юрген Клоп заяви, че възнамерява да стисне ръката на колегата
Коментари Харесай

Клоп: Не ме интересува как спечелихме мача

Юрген Клоп съобщи, че има намерение да стисне ръката на сътрудника си Диего Симеоне идващия път, откакто наставникът на Атлетико (Мадрид) се втурна към тунела след трагичната загуба от Ливърпул в Шампионската лига.

Мърсисайдци завоюваха с 3:2 в Мадрид, с цел да продължат без неточност в група В и да се откъснат на пет точки пред „ дюшекчиите “ и Порто. Нямаше здрависване сред мениджърите след последния съдийски сигнал, откакто Симеоне се насочи непосредствено към съблекалнята.

„ Ситуацията е ясна. Аз желаех да му стисна ръката, той – не. Неговата реакция, сходно на моята, не беше окей, само че и двамата сме прочувствени, тъй че когато го видя идващия път, сигурно ще си стиснем ръцете. Той явно беше сърдит, не от мен, само че от мача, света, подобен вид неща “, стартира германецът за BT Sport.

Емоциите бяха високи, откакто Атлетико се върна от закъснение от 0:2, с цел да възвърне паритета, само че остана с човек по-малко при започване на втората част след пряк червен картон за голмайстора на испанския първенец Антоан Гризман. Ливърпул по-късно си върна преднината от дузпа, преди домакините да не получат право да изпълнят такава след намесата на ВАР. „ Нашата дузпа беше дузпа, мисля, че другата не беше. Но не виждам постоянно да я отсъдят в началото и по-късно да трансформират решението си. Не чаках това, само че беше вярното решение. Беше сложен мач. Не ме интересува по какъв начин спечелихме мача. В такава вечер взимането на трите точки е в действителност извънредно скъпо “.

Мохамед Салах и Наби Кейта вкараха ранните голове за мърсисайдци и Клоп остана удовлетворен от метода, по който отборът е реагирал след изравнителния гол на Атлети. „ Труден мач, чакахме го. Справихме се изненадващо добре първоначално. Вкарахме два прелестни гола и играхме добър футбол. Дадохме без опозиция първия гол, което е толкоз ненужно, можем да се защитим по-добре. Второто попадение бе добра композиция, само че пространствата, които оставихме, бяха огромни. При 2:2 всички на стадиона евентуално са си мислели, че дуелът отива в тяхна посока, а ние си казахме, че можем да опитаме още веднъж. Изиграхме в действителност солидно второ полувреме в тежък мач “, приключи Клоп.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР