Юрген Клоп шокира Ливърпул и футболната общественост, обявявайки решението си

...
Юрген Клоп шокира Ливърпул и футболната общественост, обявявайки решението си
Коментари Харесай

Клоп отговори дали ръководството на Ливърпул е причината за напускането му

Юрген Клоп шокира Ливърпул и футболната общност, обявявайки решението си да напусне " алените " в края на сезона. На прескоференция преди идния мач на мърсисайдци с Норич от ФА Къп експертът отговаряше на разнообразни въпроси, свързани с неговото желание.

" Видях, че Хосе Енрике, който аз доста одобрявам, счита, че напущам поради управлението - FSG. Мога самоуверено да заявя, че те нямат общо с това. Лесно е да виним управлението и да кажем, че щяхме да спечелим още, в случай че бяхме похарчили повече. Дали бях постоянно благополучен с техните решения? Не. Но това е обикновено. Клубът е изцяло друг. Стадионът е необикновен. Построихме това подготвително игрище AXA. Направихме, каквото би трябвало. Това е методът на Ливърпул ", съобщи Клоп.

Той приказва и дали ще взе участие в избора на нов треньор, който да застане отпред на мърсисайдци.

" Моят правоприемник? Нищо няма да кажа. Толкова доста работят тук с една концепция - да намерят съвършеното решение за Ливърпул. Последното нещо, от което се нуждаят, е съвет от един остарял човек, който си потегля. Няма да вземам участие в избора за мой правоприемник ", добави именития треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР