Юрген Клоп остана много доволен победата, която Ливърпул извоюва срещу

...
Юрген Клоп остана много доволен победата, която Ливърпул извоюва срещу
Коментари Харесай

Клоп: Намираме се в тежък период и добрите резултати са безценни

Юрген Клоп остана доста удовлетворен успеха, която Ливърпул извоюва против Уест Хем в промеждутъчен кръг от британската Висша лига. Дарвин Нунес вкара единствения гол, а Джеймс Милнър и Алисон Бекер направиха основни спасявания за триумфа с минималното 1:0.

" В последна сметка се нуждаехме и от Али, и от Мили, и от още някои неща. Като цяло считам, че това са заслужени три точки за нас ", съобщи мениджърът на " алените " след мача.

" В момента се намираме в доста тежък интервал за всички тимове и положителните резултати са скъпи. Изстрадахме си тази победа, само че идващото предизвикателство идва единствено след три дни (Нотингам Форест) ".
 Ливърпул победи Уест Хем с 1:0 във Висшата лига
Ливърпул с сложен триумф над " чуковете "

С този триумф мърсаисайдци се изкачиха до 7-та позиция в класирането с 16 точки от 10 мача

Дарвин Нунес вкара единствения гол за " алените ", като това бе негово първо попадение на " Анфилд ". Уругваецът бе притеглен през лятото за 75 милиона евро и бе прецизен с глава през първото полувреме след прелестно центриране на Костас Цимикас.

" Дарвин изигра мощен мач. Той е доста надарен футболист, а е единствено на 22 години. Дарвин дойде от Португалия, където не бе за дълго след прехвърлянето си от Уругвай, само че той съумя да покаже бързо мощните си качества. Радвам се за него и за това, което направи в мача с Уест Хем ".

През уикенда Ливърпул завоюва против Манчестър Сити с 1:0 и в сряда тимът записа втора поредна победа, а Алисон Бекер предизвести, че тежката работа занапред следва.

" Трябва да продължим да играем като един, тъй като се намираме в комплициран интервал и единствено по този начин можем да излезем сполучливо от него. Започнахме да реализираме положителни резултати, само че би трябвало да останем крепко стъпили на земята ", съобщи бразилският вратар.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР