Юрген Клоп каза, че Ливърпул е направил най-доброто си представяне

...
Юрген Клоп каза, че Ливърпул е направил най-доброто си представяне
Коментари Харесай

Клоп: Това беше лош сезон

Юрген Клоп сподели, че Ливърпул е направил най-хубавото си показване за сезона след изразителната си победа с 6:1 против Лийдс. Мърсисайдци стопираха серия от пет мача без триумф във всички надпревари по безапелационен метод.

Мохамед Салах и Диого Жота се разписаха по два пъти, откакто Коди Гакпо даде преднина на Ливърпул, до момента в който резервата Дарвин Нунес довърши съперника в последната минута.

„ Моментът в мача, на който най-вече се любувах, беше 92-ата минута. Вече бе 6:1 и ние загубихме топката и четирима наши играчи се пробват да си я върнат. От позиция на контра-пресата това несъмнено беше най-хубавият мач, който сме играли този сезон, евентуално също и във владението на топката.

Бяхме спокойни в решаващите моменти, мисля, че второто попадение на Мо Салах беше супер “, съобщи Юрген Клоп.

Ливърпул остава на осмо място, с три точки закъснение от местата в Лига Европа, а Клоп сподели, че " няма визия къде можем да приключим този сезон ".

„ Изиграхме в действителност неприятен сезон, само че някои неща в действителност нямат пояснение. Имахме неприемвливи обстановки, само че в този момент, когато можем да покажем положителни осъществявания, разбираме какво е допустимо. Просто желая да играем топ футбол и да печелим мачове и ще забележим къде ще стигнем “, приключи германецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР