Юрген Клоп чака с нетърпение лятната си ваканция, която настъпи

...
Юрген Клоп чака с нетърпение лятната си ваканция, която настъпи
Коментари Харесай

Следващият сезон ще бъде адски труден, притеснява се Юрген Клоп

Юрген Клоп чака с неспокойствие лятната си почивка, която настъпи след последния мач на Ливърпул за сезона, извоюван с 3:1 против Нюкасъл. И какъв сезон бе това - " алените " завоюваха първата си купа от 30 години насам и събраха рекордните в клубната история 99 точки. Те подвигнаха също по този начин Суперкупата на Европа и трофея от Световното клубно състезание. Новият сезон стартира на 12 септември, а Клоп ще опита да изпусне парата в идващите седмици.

" Няма да влизам в офиса известно време. Ще бъда със фамилията ми и единствено от това нуждая се. Имам две седмици и два дни, след което колелото се завърта изначало. Следващият сезон ще бъде пъклен сложен, тъй като ще имаме четири седмици по-малко за подготовка. Ще използваме каквото са ни дали и се гмуркаме още веднъж дълбоко ", сподели германецът за “Скай Спортс” след срещата с Нюкасъл.

" Изиграхме добър мач - изясни той за конфликта с Нюкасъл. - Не съвършен, а добър. В тази страна обичате да описвате сходни неща като " dead rubber " (спортно събитие, което няма безусловно никакво позитивно или негативно въздействие върху спечелилия и загубилия). Не ми хареса по какъв начин ни вкараха, само че пък това оказа помощ на момчетата да схванат против какво са изправени. Направихме толкоз доста промени, откакто изкарахме дълго време със относително постоянен стартов състав, че няма да бъде вярно да осъждам титулярите в този момент. На тях им е нужно да свикнат с играта ни. Видя се, че с течение на мача ставаха все по-добри и все по-добри, даже преди промените. Но точно те трансформираха радикално нещата. Хареса ми този мач. Бяхме надалеч от съвършени, само че пък през сезона не печелехме единствено дуелите, в които не вършим неточности. Взехме и някои доста сложни ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР