Юпитер става ретрограден до 11 август. Луната е в знак

...
Юпитер става ретрограден до 11 август. Луната е в знак
Коментари Харесай

Ден за получаване на любов и благодат

Юпитер става назадничав до 11 август. Луната е в символ Близнаци до 06:32ч на 11 април.

Лунната същина в този момент остава надълбоко подтисната, а изгрява слънчевата същина. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по-разговорливи, само че и по-склонни да изтърван нещо ненужно. Емоциите променливи, повърхностни. Мнозина може да се почувстват раздвоени. В този лунен интервал близките ще оказват върху вас голямо влияние. Всичко, което започнете в този момент ще бъде продължително, само че няма да има подобен свършек, какъвто сте възнамерявали. Сега е доста удобно за литературно творчество. В такива дни мъчно се стои на едно място.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претрупват с работа. За предпочитане е да се заобикалят непроветрени пространства и да не се пуши.

Продължава 5 лунен ден от 09:25ч на 9 април до 10:06ч на 10 април

Доминиращ 6 лунен ден от 10:06ч на 10 април до 10:54ч на 11 април

Благословен ден – спокоен и кротичък. Ден за приемане на обич и берекет. Днес е по-добре да се откажете от дейни дейности и да водите спокоен метод на живот. На този ден не би трябвало да очаквате никакви изненади, всичко тече умерено и хармонично, минава безпрепятствено и без звук.

Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Постарайте се да не нарушавате меката атмосфера на деня с битови кавги, да не изпускате нервите си. Трябва да се не помнят всички обиди, да не изразявате недоволството си. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Време за духовни търсения. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, а по-какъв метод ще решите сами. Повече време да се отдели за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Оставете мисълта си свободно да си “плува”, не се натоварвайте с мисли за житейските грижи. Подходящо време за размисъл и разбори. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни.

Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Днес не давайте на никого своите движимости, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, триумф и благоденствие. На този ден се предлага да се търсят изгубени неща, както и да се стартира търсенето на изчезнали хора и животни - огромна е вероятността да се получи информация за тях.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване.

Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за обичаен секс и класическата поза. В този лунен ден секса укрепва здравето.

За сънищата, които сте имате през 6-тото лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Днес е 21 безоблачен ден – Денят носи мощна сила. Свързан е с безконечния и безконечен кръговрат на природата. Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР