Юношите (старша възраст) на Лудогорец (Разград) останаха на предпоследното 7-о

...
Юношите (старша възраст) на Лудогорец (Разград) останаха на предпоследното 7-о
Коментари Харесай

Юношите на Лудогорец предпоследни на турнир в Загреб

Юношите (старша възраст) на Лудогорец (Разград) останаха на предпоследното 7-о място на интернационалния шампионат по футбол " Младен Рамляк " в Загреб. В предварителната си група разградчани, водени от Захари Сираков, претърпяха три съществени като резултат провали и разумно отидоха в мача за 7-8 място като последни в група А. Там се постановиха с минималното 1:0 над датския Одензе с гол на Йоан Йорданов в 34-ата минута.

Финалната среща опълчи домакините на шампионата от Динамо (Загреб) и италианския Удинезе. Напълно справедливо успеха е за тима на Удинезе, който се наложи с 1:0 с помощта на точния изстрел на Нуредини в 36-ата минута.
 Десподов за почитателите на Лудогорец: Те са смисълът на всичко
Десподов за почитателите на Лудогорец: Те са смисълът на всичко

" С тях всичко си коства "

Останалите мачове за систематизиране на местата приключиха по следния метод: за 3-о място: Реал (Мадрид, Испания) - Макаби (Тел Авив, Израел) 2:1, за 5-о място: Рапид (Виена, Австрия) - Фламенго (Бразилия) 2:0.

За най-хубав вратар беше избран Франческо ди Бартоло (Удинезе), както и Алберто Чентис от същия тим пък взе премията за най-полезен играч. Голмайстори на шампионата станаха Лени Илечич (Динамо Загреб) и Toбиас Aугустинус-Йенсен (Oдензе) с по 4 гола.

В предварителната група тимът на Лудогорец падна с 1:3 от Реал (Мадрид), по-късно беше унищожен с 0:7 от Динамо (Загреб), а най-после Рапид (Виена) ги надделя с 4:0. На вратата на виенчани чудесно пази българският пазач Марио Младенов, който избави всичко, което имаше да избави.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР