Юношеският национален отбор на България направи последната си тренировка на

...
Юношеският национален отбор на България направи последната си тренировка на
Коментари Харесай

България U17 тренира преди решителната квалификация с Република Ирландия

Юношеският народен тим на България направи последната си подготовка на португалска земя. Това се случи 24 часа преди последната европейска подготовка против Република Ирландия, която се оказва решаваща за класиране на момчетата на Йордан Петков на Европейското състезание в Израел през май тази година.

Тренировката стартира в 15,00 часа локално време на стадиона в Нелаш, на който играе четвъртодивизионния едноименен отбор. Футболистите на Йордан Петков организираха в началото леки натоварвания, след което продължиха с разигравания по терените. Накрая в границите на повече от 30 минути играчите организираха тактическо занятие, което би трябвало да послужи за образец в утрешния мач против островитяните.

Всички играчи бяха на линия за треньорския щаб, като известни проблеми в коляното има Стефан Трайков, а Асен Митков, който е капитан в селекцията на "лъвчетата ", не изкара до самия край заниманието, откакто му бе дадена по-дълга отмора. Заедно с националите бяха техническият шеф на БФС - Георги Иванов, както и професор Лъчезар Димитров.

Срещата с Ирландия ще е на стадиона в Санта Комба Дао, като точно на този терен българите до 17-годишна възраст съкрушиха Финландия в откриващата си среща от "файнъл-стейджа " в Португалия.

При триумф над "момчетата в зелено " дребните "лъвчета " на 99% ще си подсигуряват място на финалите в Израел през идващия месец.

Драган Иванов, специфичен делегат на Gong.bg в Португалия
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР