> ЮлияСлед много напрежение и скандали, Никифор и Василена са

...
> ЮлияСлед много напрежение и скандали, Никифор и Василена са
Коментари Харесай

Изненадващ обрат и нова двойка в Женени от пръв поглед

> Юлия
След доста напрежение и кавги, Никифор и Василена са подготвени да застанат зад общо решение по отношение на бъдещето им. След като оповестиха на родителите си, че ще прекратят връзката си, в този момент е ред за финални думи на довиждане. Какво ще си кажат и ще останат ли другари, не пропускайте да гледате в " Женени от пръв взор “.

И още изненади чакат феновете – нова двойка ще се впусне в " пътуването “ на живота си в опит да открие същинската обич. Юлия и Михаил ще преминат по всички стъпки, които водят до олтара в революционния ефирен опит, само че ще чуем ли заветното " да "?

Юлия е на 36 година от София, работи като съветник козметика в дрогерия, обича да спортува и държи на външния си тип. " Имала съм няколко съществени връзки, само че всякога попадам на неудачници. Вярвам, че към момента има свестни мъже и ще срещна моята половинка. Някой романтик, който ще ми прави дребни жестове “, споделя красивата дама.

Михаил е на 42 години от Пловдив. По специалност е теляк и музикант, има лична група, с която вървят по участия. " Искам сериозен сътрудник до себе си, а досега  постоянно съм попадал на дами, които се опасяват от обвързване. Вярвам, че специалистите ще открият верния човек за мен – въобразявам си моята брачна половинка сензитивна, сантиментална, нежна. За такава жена съм подготвен на всичко, даже и на среднощна серенада под балкона “, декларира бъдещият жених. Ще дадат ли късмет един на различен, или всичко ще завърши, преди да е почнало, гледайте в новите епизоди на " Женени от пръв взор “.

Докато новите участници трепетно се приготвят за сватбения ден, другите две фамилии посрещат провокациите на фамилния живот. През какви трудности минават Ивана и Мерал и съумяват ли Таня и Светозар да намерят общ език? Проследете в новите епизоди на втори сезон на революционното писмено риалити " Женени от пръв взор “ всеки вторник и сряда от 22.00 ч. единствено по Нова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР