Днес е хубав ден за ЕНП - спечелихме европейските избори.

...
Днес е хубав ден за ЕНП - спечелихме европейските избори.
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: ЕНП е котвата на стабилността в Европа

" Днес е прекрасен ден за ЕНП - спечелихме европейските избори. Ние сме най-силната партия и сме котвата на стабилността в Европа ". Това сподели досегашният ръководител на Екологичен потенциал и претендент за втори мандат Урсула фон дер Лайен пред публицисти.

По първични данни ЕНП печели първото място на евровота и резервира болшинството си в Европейския парламент.

" Гласоподавателите признаха нашето лицемерство през последните пет години. това е доста положително обръщение за нас, благодаря. Най-напред благодаря на гласувалите, които ни се довериха и които разчитат на нас. Но има един специфичен човек на който желая да благодаря - Манфред Вебер - ръководителят на нашата партия. Без теб нямаше да стане по този начин. Ние бяхме отдадени, Бяхме обединени и спечелихме европейските избори. бяхме безапелационни и гласоподавателите ни се сплотиха ".

От своя страна ръководителят на ЕНП Манфред Вебер уточни, че фон дер Лайен ще работи за бъдещето на Европа. По думите му ЕНП е " най-хубавият прийом против десния екстремизъм в Европа "

" Обещахме явен претендент с ясна стратегии и ясни цели и в този момент хората ни имат вяра. Искам да подчертая също, че всички сме загрижени, че ще дойдат доста политици, които желаят да разрушат нашата Европа. Като виждам цифрите в този момент, съм горделив, че в доста страни ЕНП е мощна. Това е най-хубавото обръщение против десния екстремизъм. Осигуряваме стопански напредък и поддържаме мира в Европейски Съюз ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР