Драг кралицата Питита, победителка в Drag Race Spain, се превърна

...
Драг кралицата Питита, победителка в Drag Race Spain, се превърна
Коментари Харесай

Евроизбори: Драг кралицата Питита е председател на избирателна секция в Барселона

Драг кралицата Питита, победителка в Drag Race Spain, се трансформира в едно от основните настоящи лица в изборния ден, написа Larazon .

" Да, другари, аз съм ръководител на изборната секция, а по-късно съм на зрелище по тази причина трябваше да дойда готова. Бях заместничка, само че ориста искаше да прекарам деня тук, изпълнявайки отговорностите си на жител ", написа Питита в обществените мрежи.

Артистът е заместващ ръководител на изборна секция в историческата постройка на Университета на Барселона и не е очаквала, че ще се наложи да остане. Дотолкова, че към този момент се е подготвила за представлението, което ще се състои довечера в известната Зала " Аполо " в Барселона. За огромна нейна изненада, когато пристигнала в изборната секция първа тази заран, трябвало да остане като ръководител на въпросната изборна секция.

Ето за какво в обявата си в обществените мрежи тя показва, че е " облечена " като " травестит ", а " по-късно и като Чурос ", намеквайки за своето шоу " Чурос с шоколад " - тематично ЛГБТК+ празненство, което зала " Аполо " показва в неделя вечер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР