На днешната дата своя 43-ти рожден ден празнува обичаният български

...
На днешната дата своя 43-ти рожден ден празнува обичаният български
Коментари Харесай

Звезден рожденик: Калин Врачански става на 43!

На днешната дата своя 43-ти рожден ден чества обичаният български артист Калин Врачански! 

Роден е на 9 юни 1981 година в Червен бряг, само че е израснал в град Роман, област Враца. Има брат и сестра. Завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кр.Сарафов " в класа на проф. Здравко Митков (2002).

От 2008 година е в трупата на Театър “София " с ролята на Марио в “Уморените коне ги убиват, нали? " по Хорас Маккой.

Други негови знакови функции са на Жакоб в " Клетка за пеперуди " в Музикален спектакъл, Ру в " Иде ми да те убия " от Ксавие Дюранже, облици в " Пролетно събуждане " от Франк Веденкинд; в Кърджалийския спектакъл: " Български национални приказки и песни ", Едноокият в " Съкровището на Силвестър " от Анжел Вагенщайн, Хрилий в " Пук " от Валери Петров, Горан в " Малката самодива " от Воямил Рабадан; в АРТ Театър: Гордият в " Кучета " от Людмила и Александър Чутко, Лусаков в " Есенна досада " от Некрасов, Захари Зограф в " Греховната обич на Зографа Захарий " от Павел Спасов, Хлестаков в " Ревизор “ от Н. В. Гогол, принц Калаф в " Принцеса Турандот “ от Карло Гоци.

Познат е с участията си в редица филми и сериали през годините - гледали сме го като Ран в " Патриархат " на режисьора Дочо Боджаков и в сериали като " Стъклен Дом “, " Братя “ и други

Владее бойни изкуства (таекуондо), пеене, танци, пукотевица, мотор, езда, плуване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР