Юлия Скрипал е отровена с химическото вещество Новичок“ само дни

...
Юлия Скрипал е отровена с химическото вещество Новичок“ само дни
Коментари Харесай

„Дейли Мейл“: Юлия Скрипал се сдобила с тайна банкова сметка с огромна сума в нея дни преди отравянето, а любовникът ѝ бил...

Юлия Скрипал е отровена с химическото вещество „ Новичок “ единствено дни откакто е получила достъп до загадка банкова сметка с 150 000 английски паунда. Парите били на брат ѝ Александър, който умрял предходната година при мистериозни условия в Санкт Петербург, оповестява „ Дейли Мейл “, съобщи Блиц.

Юлия получила правото да се разпорежда с парите през февруари от татко си – някогашният сътрудник Сергей Скрипал, с който двамата дружно бяха отровени с новичок в Солзбъри на 4 март.
 
Парите, които в този момент са в незнайна съветска банка, били от продажбата на къщата, която Александър Скрипал имал дружно с някогашната си жена Наталия. Наталия, която в този момент е омъжена за треньор по тенис от Уелс, продала къщата и дала половината от сумата на някогашния си брачен партньор.
 
Тайната банкова сметка била открита от племенницата на шпионина от ГРУ – 45-годишната Виктория Скрипал, която тази седмица се пробва да се срещне с Юлия в болничното заведение в Солзбъри. Британските управляващи приготвят виза за Виктория, с цел да може да посети Юлия. Тя ще бъде първият член на фамилията, който ще може да види Юлия и Сергей Скрипал, който още е в кома.
 
„ Единственото нещо, което разбрах от нашите дипломати е, че Юлия е отворила очи, може да яде, да пие и даже е споделила няколко думи “, споделя Виктория. За парите тя разяснява: „ Все още никой не знае. В края на февруари Юлия получи генерално пълномощие от татко си Сергей, с цел да получи благосъстоятелност върху загадка банкова сметка, която принадлежала на починалия ѝ брат Александър.

След развода жена му Наталия му заплати 200 000 щатски $ и той резервира парите. Сега те са в съветска банка “.Виктория още веднъж описа за подозрителния тайнствен другар на Юлия, за който тя считала да се омъжи. „ Мисля, че е чудноват човек. Посетихме Юлия един път през 2013 година. Тя живееше с него в жилището на татко си в Москва. Той даже не излезе от стаята да каже „ здравей “. Този мъж е като призрак “. Когато Юлия била отровена, той не споделил безусловно нищо.
 
Има спекулации, че самоличността му се крие съзнателно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР