Юлия Бергман и София Хагенлев от Стокхолм били неразделни от

...
Юлия Бергман и София Хагенлев от Стокхолм били неразделни от
Коментари Харесай

Приятелки поискаха да станат близначки, но резултатът не е за слаби нерви СНИМКИ

Юлия Бергман и София Хагенлев от Стокхолм били неразделни от 6-годишни. Сега девойките са на 20, само че с времето дружбата им станала още по-силна.

Така стигнали до миг, в който девойките решили, че могат да са още по-близки.

Юлия и София прекарвали цялото си време дружно. Първата им работа, откакто се събудили, била да се потърсят по телефона. И двете не харесвали външността си, по тази причина на 14 години се записали на фитнес и там упражнявали дружно. Но даже и това им било незадоволително, по тази причина приятелките решили да станат... сестри.



В началото приятелките тръгнали по по-лекия път - почнали да се обличат еднообразно, само че и това не им стигало. Затова София и Юлия си поставили филъри на лицето - на устните, скулите и челюстта. Едва тогава на улицата хората почнали да ги одобряват за сестри, а те желали точно това.

Щастието на девойките било помрачено от реакцията на техните близки. Семействата на Юлия и София не одобрили даже ходенето на фитнес, смятайки, че това е мъжка работа.



Когато двете си поставили и хиалурон, нещата напълно излезли от надзор.

"Ние взехме решение, че просто желаеме да изглеждаме по-женствени и не се срамувае от това, което сме създали, настояват девойките.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР