Юли е месецът, в който се настройваме за дълга почивка,

...
Юли е месецът, в който се настройваме за дълга почивка,
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи, с които юли ще бъде още по-вълнуващ

Юли е месецът, в който се настройваме за дълга отмора, повече пътувания и обичаните летни бягства. Ако можем, бихме го прекарали по бански край брега на морето, само че пък другояче къде ще си разходим красивите рокли и елегантните костюми с. За дните в офиса ви предлагаме комбинацията от сако и панталон с дължина към коляното в светли цветове, които могат да се съчетават по какъв начин с кецове, по този начин и със сандали на ток. В най-топлите дни блейзърът може да се размени с тениска или бяла риза, която постоянно стои елегантно.

 Сгромолясването на Ар Кели 30 юни 2022 | Повече от две десетилетия името на Ар Кели е на върха на музикалните чартове, само че и в заглавията на престъпната...
Колкото до, разнообразието е извънредно огромно – от мини модели в бяло или някой неонов цвят, до настоящите миди разновидности в ярки принтове. Роклите вид „ риза “ и вид „ нощница “ са измежду най-тренди тоалетите, изключително за култивиран празненства и някакви специфични мотиви. Достатъчно е да им добавите елегантни обувки, някое украшение за повече искра и мини чанта за обичаното червило и телефона.

Това лято измежду трендовете се завърнаха облеклата от плетена дантела – и за рокли, и за панталони, и за жилетки, и даже за. Така че облеклата вид „ крошет “ са must have за юли, изключително в случай че ви следва да отидете на музикален фестивал. Допълваме листата с цветни сетове от две елементи, дънки и кроп топ но стила на французойките, наложителната сламена чанта и за какво не шапка, която да е в синхрон с нея.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР