Южнокорейският президент Юн Сук-йол беше бурно аплодиран в Белия дом

...
Южнокорейският президент Юн Сук-йол беше бурно аплодиран в Белия дом
Коментари Харесай

Бурни овации: Южнокорейският президент пя „Американски пай“ в Белия дом

Южнокорейският президент Юн Сук-йол беше бурно приветстван в Белия дом в сряда, откакто изпя песента " Американски къс ".

Снимка: Ройтерс

Изненадващото осъществяване се състоя в развлекателната част на държавната вечеря в Белия дом, където президентът на Съединени американски щати Джо Байдън подкани Юн да изпее песента, откакто научи, че тя е обичаната му, написа Ройтерс.

Южнокорейският президент не се поколеба, взе микрофона и изкара първите няколко реда на песента на британски език. Изпълнението му провокира бурни аплодисменти от гостите. Байдън сподели на Юн, че „ не е имал никаква визия “, че може да пее.

Снимка: Ройтерс

Впечатленият Байдън подари на южнокорейския президент китара с подписа на самия Дон Маклейн, който е създател на песента.

Снимка: Ройтерс

Юн Сук-йол е посетител на Вашингтон от 24 до 30 април на първото публично държавно посещаване на южнокорейски водач в Съединени американски щати от повече от десетилетие.

Актрисата Анджелина Джоли, дуото Чип и Джоана Гейнс и олимпийската сноубордистка Клои Ким оглавиха листата на близо 200 известни персони от политиката, бизнеса, спорта и развлеченията, които бяха измежду гостите, поканени на тържествената вечеря в Белия дом.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР