Южна Корея е един от най-големите производители на потребителска техника,

...
Южна Корея е един от най-големите производители на потребителска техника,
Коментари Харесай

Северна Корея върви към стъпките на супер сила – всичко необходимо идва от Русия

Южна Корея е един от най-големите производители на потребителска техника, виновна е за основаването на някои изключително положителни автомобилни марки. От там получаваме нововъведения и решения за всяко едно домакинство. За страдание, в случай че обърнем внимание на обстоятелствата, можем доста елементарно да видим, че другата Корея – Северната, продължава да се интересува единствено и само от производството на едно – оръжия.

Последните вести демонстрират, че Ким Чен-Ун е решил още веднъж да тества нов тип ракети и изстрелваща система, позволяваща използването на нуклеарно оръжие. Южна Корея продължава да има вяра, че тези дейности в никакъв случай не са били опасност за тях. Основната причина за проява е, че този артикул се популяризира на Русия.

Северна Корея твърди, че е провела сполучливо нова серия ракетни установки в понеделник, достигайки най-висока допустима стойност на бойното поле. Рекламата е толкоз добра, че Ким Чен-ун даже участва и следи изстрелването на 6 ракети от такава установка, а по-късно даже чества резултата.

Новите 600 мм ракети могат да бъдат изстрелвани по 6 от система. Оръжейните специалисти настояват, че това са балистични ракети с пай обхват, произхождащи от същото семейство, което е било изпратено на Русия по време на съветската атака в Украйна.

Преди въобще да се приказва за терзания, военният министър на Южна Корея – Шин Вонсик твърди, че всичко е било по-скоро една реклама за Пхенян, в сравнение с опасност за страната. Оказва се, че Кремъл има потребност от такива ракети и откакто към този момент са оперативни, умерено могат да се тестват на бойното поле. Шин е на мнение, че това са били последните проби, преди въпросните ракети да отпътуват за Русия.

Съединени американски щати и Южна Корея не престават да упрекват Северна Корея в доставката на балистични ракети, които могат да носят нуклеарна бойна глава, а тъкмо това става прекомерно притеснително. Въпросните ракети могат доста елементарно да се крият при транспорта, да се разпънат бързо и постоянно са едни от най-трудните за събаряне.

Северна Корея прекара няколко десетилетия във въоръжаване, при тях няма друга промишленост, с изключение на военната и през последните години са съумели да намерят решение на редица проблеми, което по никакъв метод не изненадва никого.

Севернокорейските ракети могат да поразяват задачата с висока акуратност, а обсегът им е към 380 километра. Първата тествана ракета е била показана през 2019 година

По мнението на прокуратурата в Украйна, Русия е изстреляла севернокорейски ракети повече от 50 пъти от началото на войната, а информацията и доказателствата към този момент са налични.

Северна Корея явно съумява да завоюва задоволително от промишлеността си. Новото потомство ракети е демонстрирано да изстрелва към 6 ракети по едно и също време от една платформа. Южна Корея и Япония съумяват да засекат две ракети в границите на 40 минути. Токио твърди, че ракетите са били три, до момента в който Южна Корея твърди, че е съумяла да засече към 6 ракети.

Проблемът е, че ракетите Hwasong-11 имат периметър от 380 до 800 километра и с това могат да трансформират целия ход на войната, изключително в третата година.

По мнението на разузнаването в Южна Корея – Северна Корея е съумяла да изпрати повече от 7000 колета, а това се случва от последната среща сред Ким и Путин през септември. Това значи, че повече от 3 милиона патрона и 152 мм снаряди са стигнали до съветския фронт.

Русия също заплаща за тази договорка, по противоположната пътека са върнати храна, сурови материали и други нужни атрибути за производството на оръжие. Хранителните помощи съумяват да бетонират Ким в стабилизирането му като държател на Северна Корея.

През идващите месеци е ясно, че Северна Корея ще получи друга нужна техника за модернизиране, само че до момента в който Путин печели тази война, Ким ще става много по-силен и рисков за района.

По мнение на специалисти, Русия е купила снаряди за милиарди долари и е платила под формата на най-различни помощи. Двете страни не престават да отхвърлят сходни действия, само че към този момент се намираме в интервал, в който доверието е невероятно за никого. Възможността този тип ракети да се озоват другаде, към този момент не е невероятно. Все отново е ясно, че Русия може да бъде основен експортьор, а това става още по-притеснително.

Тъй като глобите по този начин или другояче не работят за Северна Корея, предстоящо е да се забележи и още по-сериозен прогрес във военната промишленост. Москва отваря вратите на една военна промишленост, която продължава да напредва, за разлика от тази в Европа и тази в Съединени американски щати.  

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР