Юго ми каза за решението си преди няколко дни. Трябва

...
Юго ми каза за решението си преди няколко дни. Трябва
Коментари Харесай

Дидие Дешан за Лорис: За мен беше удоволствие и чест да бъда негов треньор

Юго ми сподели за решението си преди няколко дни. Трябва да уважим решението му, макар, че той към момента имаше своето място в нашия тим, както и показва на международно състезание в Доха. Това съобщи селекционерът на френския народен тим Дидие Дешан откакто стана ясно,

Дешан, чийто контракт бе продължен до 2026 година, разгласи още, че Лорис е бил безрезервен състезател. " Прекланям се пред него и желая да го поздравя и да му благодаря за изключителната кариера, която направи с тима на Франция “, съобщи още наставникът на " петлите ".

Отбелязвайки смисъла на Лорис в последните мачове на Франция, по-специално успехите на международното състезание през 2018 година, когато Франция стана международен първенец, Дешан още веднъж акцентира, че Лорис е " незабравим и като човек и като играч ".

" Той беше капитан, когато станах треньор през 2012 година, резервирах капитанската му лента и в никакъв случай не съжалих за това, даже в противен случай. Юго постоянно е бил екипен състезател, постоянно е поставял тима преди всичко, от време на време даже в негов ущърб. За мен беше наслаждение и чест да бъда негов треньор. Пожелавам на всички треньори да имат играчи като него, които да управляват. Юго има цялото ми почитание и признателност. Пожелавам му да е благополучен. Голямо благодаря, Уго, че показа страната си толкоз добре “, съобщи още Дидие Дешан.

Юго Лорис дебютира на вратата на Франция на 19 ноември 2008 година против Уругвай и приключи кариерата си на 18 декември 2022 година във финала на международното състезание в Катар, изгубен от " сините ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР