Йордан Мичев e подал оставка като временно изпълняващ длъжността главен

...
Йордан Мичев e подал оставка като временно изпълняващ длъжността главен
Коментари Харесай

След Инфарктния Пленум На Бсп Брадвата Не Закъсня! Хвръкна Оставката На Самия

Йордан Мичев e подал оставка като краткотрайно изпълняващ длъжността основен редактор и остава на длъжността зам.-главен редактор, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. До избора на титуляр, Народно събрание на Българска социалистическа партия дефинира длъжността да се заема от Ивелин Николов, оказал се единственият законно определен на този пост в последните години.

" 24 часа " написа и за изострен конфликт по време на пленума сред Нинова и Румен Овчаров - отново по отношение на " Дума ". Готова ли е Българска социалистическа партия да ръководи в това си положение, попитал той. Властта не се търкаля по улиците, тя се взема и подготвена ли е Българска социалистическа партия, има ли сили за това, попитал експредседателят на БСП-София.

Изборът на Мичев бил на неверния човек в неверното време и на неверното място, декларирал Овчаров. Новият и.д. никой не го познавал и нищо не бил направил за Българска социалистическа партия, нито за вестника, изтъкнал той.

Овчаров изброил и три качества, които пречели на партията: нападателно незнание, ненавист и самодостатъчност.

Румен е умен, само че апелирам да не си вършим персонални квалификации, дала отговор Нинова. После разкрила, че първо бил споделил " добре " за новия и.д. основен редактор, само че след това подписал писмото на 50-те, тъй като Мичев го бил плюл. Допълнила, че бил плюл и нея самата.

Нинова поискала диалог за паралелната страна, на което Овчаров попитал къде била Българска социалистическа партия, когато Доган купил Топлоелектрическа централа " Варна ".

Хората вярно са по улиците и Българска социалистическа партия застава в поддръжка на техните претенции, съобщи в това време водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на митингите в редица градове на страната против цените на горивата, повишението на налозите и увеличението на застраховката " Гражданска отговорност ". Тя посочи, че това е позиция на Националния съвет на партията.

Нинова означи, че настояванията на протестиращите са безусловно обективни и верни, те са подбудени от несправедливите и неверни решения на държавното управление на Бойко Борисов и болшинството от ГЕРБ и " Обединени патриоти ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР