Йогата е източник на сила за хората по време на

...
Йогата е източник на сила за хората по време на
Коментари Харесай

Йогата е източник на сила за хората по време на пандемията от COVID-19

Йогата е източник на мощ за хората по време на пандемията от COVID-19, разгласи индийският министър председател Нарендра Моди, представен от ДПА. Той направи виртуално послание във връзка Международния ден на йогата, който се отбелязва през днешния ден. " Когато Коронавирус се появи, нито една страна не беше готова. В този интервал, обаче, йогата стана източник на вътрешна мощ. Тя ни оказва помощ за самодисциплина и вдъхва на хората религия, че могат да преборят вируса ", съобщи Моди.

Според него лекарите на първа линия в борбата с новия ковид в Индия трансформирали йогата в средство в битката със болестта. Местни специалисти пък препоръчвали йога извършения за дишане за подсилване на дихателната система.

От предавани по индийските малките екрани фрагменти излиза наяве, че и министрите от държавното управление на Нарендра Моди, паравоенните и спецчастите от армията всеобщо практикуват йога. Организация на обединените нации разгласи 21 юни за Международен ден на йогата през 2015 година и от този момент всяка година се отбелязва с огромни събития по целия свят.

Лекари от щата Махаращра оповестиха, че са открили 20 случая на нов вид на ковид, съобщи Асошиейтед прес. Той е наименуван Делта плюс. Масово публикуваният сега индийски вид на болестта се назовава Делта.

Новият вид на вируса Делта плюс се отличава с съществуването на разновидност K417N на шиповидния протеин, която може да понижи интензивността на антителата при преболедувалите от Ковид-19 и имунизираните.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР