Йоана Джунева, Антоанета Манасиева и Анна Янкова се нареди на

...
Йоана Джунева, Антоанета Манасиева и Анна Янкова се нареди на
Коментари Харесай

Пето място за женската ни тройка на СК по акробатика в София



Йоана Джунева, Антоанета Манасиева и Анна Янкова се подреди на място във типа женски тройки на международната купа по акробатика, която се организира в столичната „ Асикс Арена “.

Момичетата, които са състезателки на клуб ЦСКА София с треньор Даниела Велчева изиграха с огромно предпочитание смесеното си комбиниране, сложено по музика от „ Фантомът от операта “. Трите демонстрираха постоянното осъществяване, с оглед травмата, която има Джунева (скъсани кръстни връзки)и получиха оценка от 26.070 точки.

„ Доста по-доволни сме от през вчерашния ден. Разбира се, имаше накъде по-добре да го изиграем, само че аз персонални съм много удовлетворена “, показа след надпреварата Йоана Джунева.

„ Можеше и по-добре, само че то постоянно може и по-добре. За международното състезание в Швейцария през юни ще се подготвим доста по-добре и ще покажем още по-добри съчетания “, добави Антоанета Манасиева.

   

„ Наистина е много мъчно. Това е може би най-трудното ни комбиниране, тъй като е смесено от предходните две. Най-сложните извършения са поставени вътре и се веселя, че го изпълнихме толкоз добре. Това ни е обичаната композиция. Преди, когато бяхме в националния тим женска двойка бях връхче, го играхме и още оттогава ми е обичано и треньорката реши, че сме на подобен стадий, че към този момент може да вършим тази комплицирана и красива композиция “, сподели още Джунева.

„ Аз съм доста удовлетворена, че си направихме доста по-добре от през вчерашния ден, бяхме доста по-стабилни “, разяснява Манасиева.

Състезанието в София беше първото в света по акробатика след паузата от година и два месеца поради пандемията от Covid-19.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР