Yettel даде старт на най-новата си услуга за корпоративни клиенти,

...
Yettel даде старт на най-новата си услуга за корпоративни клиенти,
Коментари Харесай

Yettel защитава 6 месеца безплатно своите бизнес клиенти с Антивирусни решения

Yettel даде старт на най-новата си услуга за корпоративни клиенти, с която предлага последно потомство облачно основана отбрана за бизнеса. Цялостните Антивирусни решения са артикул на партньорството на телекома с мултинационалната софтуерна компания за киберсигурност и приет международен водач в региона на осведомителната сигурност TrendMicro. Услугата се предлага в три пакета, основани да отговорят най-точно на бизнес потребностите на другите клиенти. С стартирането на Антивирусните решения за бизнеса Yettel предлага промоционални условия и деклариралите в този момент употребяват 6 месеца гратис при подписване на контракт за 2 години. 

Антивирусните решения са създадени с концепцията за бюджетна и софтуерна досегаемост, тъй че да обезпечат качествена цифрова отбрана даже за най-малките бизнеси, които постоянно нямат запас за своя IT поддръжка.

С цифровата промяна и новите действителности, които Коронавирус наложи, за бизнесите е сериозно да цифровизират интервенциите си, в случай че желаят да дават отговор на потребностите на клиентите си и да се развиват. Новите технологии и онлайн средата идват и с от ден на ден и комплицирани закани за данните, системите и устройствата на бизнеса. А постоянно компаниите нямат човешкия, времевия и финансовия запас да се погрижат качествено за цифровата си сигурност сами.

Затова нашите Антивирусни артикули са създадени по този начин, че да дадат готово решение и на по-малките компании, само че и на по-големите, които не вършат компромис със отбраната си и желаят да я поверят на в действителност потвърден специалист в киберсигурността, какъвто е нашият сътрудник TrendMicro “, споделя за концепцията зад Антивирусните решения Николай Николов, шеф „ Бизнес продажби и маркетинг “ в Yettel. 

Продуктът на Yettel дава опция за прекъсване на разнообразни типове закани, за предотвратяване на устройствата от зловредни офанзиви, както и за разкриване на опити за пробиви в системите на компанията консуматор. Мрежата за умна отбрана на Trend Micro (Smart Protection Network™) употребява световни датчици за изследване на опасности, посредством които съумява в действително време да разпознава закани и да обезпечи отбрана от тях преди да доближат до устройствата на потребителя.

Сигурността се реализира с необятен набор от техники за отбрана на преносими компютри, таблети, компютърни устройства и смарт телефони, без значение дали работят под Windows, Mac, iOS или Android.  Kлиентите получават отбрана на данните и уязвимите точки, надзор на употребяваните приложения, уеб пречистване и отбрана на имейл порталите и известията. Услугата планува и битка против зловредния програмен продукт, в това число против ставащите все по-популярни рансъмуер офанзиви.

Продуктът е елементарен за инсталиране и прилагане. Той е облачно основан, което прави внедряването му бързо и просто, без да са нужни огромни систематични запаси и специфични познания. Управлението и мониторингът също са оптимално опростени с облачно-базираната централизирана платформа, която е налична от всеки уеб браузър. Решенията идват с автоматизирана актуализация и с непрекъсната техническа поддръжка от експертите на Yettel и TrendMicro. В взаимозависимост от потребностите на клиентите и равнището на отбрана цените на пакетите стартират от 4,99 лева на месец без Данък добавена стойност.

Още за услугата Антивирусни решения за бизнеса, както и информация за останалите артикули и услуги на Yettel за корпоративни клиенти можете да видите тук.

Повече информация за TrendMicro можете да намерите тук.
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР