Яйцата са най-силният алерген. Много хора живеят от години с

...
Яйцата са най-силният алерген. Много хора живеят от години с
Коментари Харесай

Ето какво ще се случи с тялото ви, ако спрете да ядете яйца

Яйцата са най-силният алерген. Много хора живеят от години с разнообразни хронични болести на кожата и черния дроб, без даже да подозират, че това е алергична реакция към пилешки яйца.

Яйцата са на ниска цена и наличен натурален артикул? Резервоар на протеини, антиоксиданти, минерали. Любимо на всички във пържено, варено, меко сварено и омлет, в десерти и даже сурово.

Една от главните храни, които би трябвало да ядете, с цел да сте здрави и мощни? Не всичко е толкоз розово. Свикнали сме да мислим за изгодите и нуждата от яденето на яйца. Но има голямо количество обстоятелства и доказателства в интерес на това за какво яйцата не би трябвало да се ядат.

Тялото асимилира жълтъка във всяко положение - недопечен, варен, меко сварен и така нататък Суровите яйца обаче крият риск от салмонелоза (остра чревна зараза, която може да аргументи бъбречна недостатъчност).

Колко можете да ядете

Здравият човек може да яде до две или три яйца дневно. Теоретично можете да ядете 10 или повече яйца на седмица. Но е по-добре да не са повече от пет или шест - с изключение на яйца, на масата би трябвало да има и други артикули.

Тялото усвоява жълтъка във всяко положение - сурово, варено, меко сварено и други Суровите яйца обаче крият заплаха от салмонелоза (остра чревна зараза, която може да предизвика бъбречна недостатъчност). Освен това протеинът би трябвало да се вари: високите температури въздействат на процеса на асимилация.

Влошава се зрението

Ново проучване сподели, че пилешките яйца са с високо наличие на лутеин. Това вещество е отговорно за ясното и остро зрение. С неговия недостиг се натрупват деструктивни промени в тъканите на окото и зрението необратимо се утежнява.

Ако спрете да ядете яйца може да повлияе да напълнеете

Да, добре сте чули... Ядейки яйца за закуска, отслабвате без фитнес и други действия. Не очаквайте мигновен резултат, обаче, когато комбинирате нискокалорична диета и ядете пилешки яйца, отслабването се случва два пъти по-бързо.

Яйцата забавят стареенето на кожата

Според най-новите проучвания обаче при 87% от дамите от 35 до 40 години старческите петна изчезват, кожата се стяга, а при мъжете - фините бръчкит към очите бяха видимо изгладени.

Яйцата несъмнено са здравословен артикул. Друг е въпросът, че във всичко би трябвало да има мярка. Яденето на яйца единствено за закуска може да провокира хранителни алергии и противен обрив. Ако през днешния ден сте изяли три яйца, то на следващия ден се ограничете до едно и допълнете диетата, да вземем за пример, с вкусна каша с плодове.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР